Aqua:

Solgte burgere fra bilen. Nå er han millionær

Gikk fra millioner i minus til pluss.

SNUDD OM: René Dif har slitt med økonomien i mange år, men nå har endelig tallene blitt grønne igjen. Etter flere år med minus, kan han glede seg over pluss i selskapet sitt. Her fotografert med Lene Nystrøm. Foto: NTB scanpix
SNUDD OM: René Dif har slitt med økonomien i mange år, men nå har endelig tallene blitt grønne igjen. Etter flere år med minus, kan han glede seg over pluss i selskapet sitt. Her fotografert med Lene Nystrøm. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Popeventyret Aqua ble et verdensfenomen i 1997, da de erobret hitlister verden over med låta «Barbie Girl». Gruppa, som er en fjerdedel norsk og tre fjerdedeler dansk, seilet så inn i 2000-tallet med en rekke andre hits, opptredener og presseoppslag.

Suksessen var uten sidestykke for popkvartetten, som i dag huskes vel så godt for låter som «Doctor Jones» og «Turn Back Time».

Gruppa ble oppløst i 2001, men har de siste åra vært gjenforent en rekke ganger. I 2017 og 2018 var de å se en rekke ganger live, blant annet. Likevel er det tydelig at alle har forsøkt å gå videre med livene sine, i vidt forskjellige retninger.

Graden av suksess har også vært varierende. For danske René Dif (51), har livet borte fra gruppa vært alt annet enn en dans på roser. I hvert fall fram til nå.

Minus til pluss

Det har seg nemlig slik at Difs økonomiske situasjon har vært svært prekær i en årrekke. I 2016 ble det kjent at selskapet hans, Dif Holding, skyldte rundt fem millioner danske kroner. Det fantes svært få eiendeler tilknyttet selskapet, og alt som kom inn ble tatt ut som lønn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer