Jana Kramer:

Solgte gifteringen - slik brukte hun pengene

Skilte seg for tre måneder siden. Nå har gifteringen fått ny eier.

OPPSIKTSVEKKENDE AVSLØRING: I en fersk episode av podkasten sin avslører Jana Kramer at hun har solgt gifteringen sin. Her med eksmannen Mike Caussin. Foto: Rick Diamond / AFP / NTB
OPPSIKTSVEKKENDE AVSLØRING: I en fersk episode av podkasten sin avslører Jana Kramer at hun har solgt gifteringen sin. Her med eksmannen Mike Caussin. Foto: Rick Diamond / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det har snart gått tre måneder siden «One Tree Hill»-stjerna Jana Kramer (37) og den tidligere amerikanske fotballspilleren Mike Caussin (34) annonserte at de skulle skilles etter seks års ekteskap.

«Det er på tide. Samtidig som jeg forsøker å skape mening ut av en virkelighet jeg aldri trodde ville være mulig, har disse ordene nå blitt en realitet. Jeg har kjempet. Jeg har elsket høyt. Jeg har tilgitt. Jeg har lagt ned arbeid. Jeg har gitt alt jeg har hatt, og nå har jeg ikke noe mer å gi», var blant det Kramer skrev i et innlegg på Instagram da.

Siden den gang har hun åpnet seg ytterligere om hvordan det står til, blant annet i en video på Instagram-story.

- Jeg må venne meg til min nye hverdag. Tilgi meg for at jeg ikke helt vet hvordan jeg skal gjøre det enda, sa hun blant annet i videoen, og la samtidig ikke skjul på at hun ønsket å finne tilbake til normalen.

Nå kan det derimot se ut til at hun er over eksmannen. I en episode av sin egen podkast «Whine Down» innrømmer nemlig Kramer at hun har solgt gifteringen sin. Det melder US Weekly og Fox News.

Betalte for møbler

Avsløringen kommer fram i en spørsmålsrunde, hvor en fan spør Kramer om hva hun gjorde for å føle seg mer som seg selv etter bruddet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer