Solgte is og brus før modellgjennombruddet

Dette var kjendisenes første sommerjobber.

SOMMERJOBB: Vendela Kirseboms første jobb var på en musikkfestival i Sverige. Som tenåring jobbet hun også i kiosk, før det store modellgjennombruddet kom. Her med kjæresten Petter Pilgaard. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
SOMMERJOBB: Vendela Kirseboms første jobb var på en musikkfestival i Sverige. Som tenåring jobbet hun også i kiosk, før det store modellgjennombruddet kom. Her med kjæresten Petter Pilgaard. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mens det for mange kan virke som at kjendisene lever et liv i sus og dus, med kjendisfester, tv-opptredener og sponsede innlegg i sosiale medier, har også de startet i arbeidslivet som unge.

Sommerferien er ofte den tida da mange får sin første jobb, da i form av en sommerjobb, og kjendisene her til lands har drevet med litt av hvert. For enkelte var også den første sommerjobben inngangsbilletten til bransjen de nå er i.

Blant disse er programleder Katarina Flatland (30), som føler seg heldig med sin første sommerjobb. I en alder av 21 hadde hun allerede noe erfaring fra tv, og sikret seg jobben som programleder for «Sommertid» på TV 2 tre dager i uka.

- Jeg føler det er veldig sært å ikke ha hatt en eneste sommerjobb før man er 21, men jeg var heldig sånn sett. Jeg fikk jo verdens beste sommerjobb fra start, forteller 29-åringen til Dagbladet.

Året etter returnerte hun til «Sommertid», før hun i 2014 ble programleder for «Jakten på kjærligheten» på samme kanal. Siden har hun jobbet med «Idol», og i år er hun igjen å se på skjermen i ferien, når hun skal lede «God sommer Norge».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer