Aylar Lie:

Solgte luksusleilighet

Aylar Lie har solgt Tjuvholmen-leiligheten og sitter igjen med flere millioner i fortjeneste.

SOLGT: Aylar Lie har solgt luksusleiligheten på Tjuvholmen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SOLGT: Aylar Lie har solgt luksusleiligheten på Tjuvholmen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et lite år siden kunne pokerspiller og TV-profil Aylar Lie (37) avsløre at hun hadde fått seg kjæreste.

I mars ble det kjent at hun hadde solgt leiligheten sin på Frogner i Oslo, som hun hadde eid siden februar 2012.

TIL SALGS: Dronningens nevø Karl Otto Haraldsen selger luksusvilla til 52 millioner. Foto: Lars Eivind Bones/ZOvenfra Vis mer

Ifølge Nettavisen kjøpte hun den gang leiligheten for 3,55 millioner kroner, og solgte den nå for 7,7 millioner - 110 000 kroner over prisantydning.

Tirsdag kan imidlertid Finansavisen melde at Lie igjen har tjent godt på kjøp og salg av leilighet. For bare fem måneder siden kjøpte hun en leilighet i Lille Stranden 7 på Tjuvholmen. Prisen var 34 millioner kroner.

Nå har hun solgt den for 40 millioner kroner, og får derfor en fortjeneste på hele seks millioner kroner.

Leiligheten har et bruttoareal på 197 kvadratmeter, og et boareal på 190 kvadrat, som gir en kvadratmeterpris på 210.000.

PÅ HJEMMEBANE: Slik har «Farmen»-paret det hjemme. Foto: Frank Karlsen Vis mer

Overfor Dagbladet forteller jurist og partner i Boa Eiendomsmegling Odd Kalsnes at leiligheten ble solgt «off market». Han påpeker også at det ikke er vanlig at en leilighet går opp så mye, men at hvis man gjør et godt kjøpt kan det skje.

- Virker som Aylar er fornøyd. Jeg er fornøyd når kunden er fornøyd, legger han til.

Dagbladet har vært i kontakt med Aylar Lie som opplyser om at hun ikke ønsker å kommentere saken.

- Livet går videre

Lie avslørte bare få dager før jul i fjor at hun ikke lenger var singel. Tidligere har hun vært sammen med finansmannen Kris Robberstad, som hun forlovet seg med i 2015.

Men etter drøye fire år sammen tok forholdet slutt høsten 2016.

- Livet går videre for både meg og han, og vi har begge begynt å date andre mennesker. Det er det jeg kan si, fortalte Aylar til «God kveld Norge» den gang.

PÅ INNSIDEN: Mikkel Christiansen viser oss rundt i det spektakulære huset sitt i Mjøndalen. Video: Jenny Aas. Reporter: Celina Morken Vis mer

Et drøyt år etter, i 2017, delte TV-personligheten et bilde av seg selv på Instagram hvor hun kysset en ny kjæreste på kinnet. Den gang hadde hun blitt sammen med den profesjonelle pokerspilleren Albert Daher fra Libanon.

«Det sies at 'det som skjer i Vegas, forblir i Vegas'. Ikke nå lenger … La meg fortelle dere en hemmelighet herfra. Jeg har faktisk datet denne prinsen i ett år nå», skrev hun til bildet.

Før Robbestad, fra 2007 til 2011, var Aylar sammen med legen Ozam Øzerk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer