SOLGTE VILLAEN: Isabella Löwengrip solgte denne villaen for kjempesum. Foto: Anna-Karin Nilsson/Expressen
SOLGTE VILLAEN: Isabella Löwengrip solgte denne villaen for kjempesum. Foto: Anna-Karin Nilsson/Expressen Vis mer

Isabella Löwengrip:

Solgte luksusvilla for svimlende sum

Den svenske influenseren har hatt et økonomisk marerittår, men har nå dratt inn millioner på salget av villaen sin.

Publisert

Det siste året har vært tøft for Isabella Löwengrip (29), som har falt hardt fra influensertoppen. Fallet skyldtes avsløringen om at hun hadde juksa med lesertall - noe som førte til at flere samarbeidspartnere trakk seg ut.

I februar ble det kjent at hun hadde solgt livsverket Löwengrip Beauty til det norske selskapet Dermanordic, som delvis eies av finansmannen Christian Ringnes (66).

I april ble det kjent at selskapet stevnes for 720 000 kroner på bakgrunn av en rekke ubetalte fakturaer.

- Dårlige minner

Den svenske avisa Expressen skriver nå at Löwengrip har solgt luksusvillaen sin - til en svimlende sum på 27 millioner svenske kroner.

Ifølge avisa ble hun tvunget til å selge villaen på grunn av den økonomiske krisa. Det er en halv million mer enn det hun kjøpte den for.

I april kjøpte hun imidlertid et nytt hus på Lidingö for 15 750 000 millioner svenske kroner, ifølge Expressen.

DYR VILLA: Villaen ligger på Lidingö i Stockholm. Foto: Anna-Karin Nilsson/Expressen
DYR VILLA: Villaen ligger på Lidingö i Stockholm. Foto: Anna-Karin Nilsson/Expressen Vis mer

- Det var et vakkert hus. Jeg hadde så utrolig dårlige minner derifra. Delvis på grunn av to ulike partnere, delvis på grunn av eksen min, økonomien og fordi jeg fikk det så dårlig i løpet av et halvår. Det var egentlig bare kjipe ting under hele den tida, fortalte hun avisa i forbindelse med at hun skulle selge.

Til Aftonbladet forteller hun at hun er fornøyd med salget.

- Jeg trives veldig godt i mitt nye hus, det er et gammelt hus med frodig hage og naboer i nærheten som føles trygt, sier hun.

FLYTTET: Löwengrip har kjøpt ny luksusvilla. Her fra walk in-garderoben i hennes gamle villa. Foto: Anna-Karin Nilsson/Expressen
FLYTTET: Löwengrip har kjøpt ny luksusvilla. Her fra walk in-garderoben i hennes gamle villa. Foto: Anna-Karin Nilsson/Expressen Vis mer

Ny flamme

I januar ble det kjent at Löwengrip og Erik Selin (52) hadde gått fra hverandre. Det var i september i fjor at 29-åringen kunne røpe at hun hadde funnet kjærligheten igjen, to år etter skilsmissen med Odd Spångberg (33), som hun var gift med i fem år.

Denne uka røpet hun imidlertid at hun har en ny flamme.

- Dere vet ikke det her, men jeg hadde, ja, en kjæreste som bodde her i februar og mars i år. Og jeg var nøye med at det ikke skulle komme ut, sa hun i podkasten «Isabella söker Sheila», som hun har sammen med Sheila Arnell.

STOR: 29 år gamle Isabella Löwengrip, også kjent som «Blondinbella», lever av å dele åpent om både business og privatliv, og stjeler stadig spalteplass i mediene i Sverige så vel som her til lands. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Madeleine Liereng. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Hvem den nye flørten er har hun imidlertid holdt tett til brystet.

I februar uttalte hun seg om den tøffe tida. Det gjorde hun etter at hun fikk et spørsmål fra følgerne sine på Instagrams historiefunksjon.

- Om jeg skal være ærlig, har jeg vært veldig deprimert de siste åra, er blant det 29-åringen skrev, før hun la til at «karrierekrisa» på sett og vis har hjulpet henne gjennom det.

For å komme seg ut av depresjonen fortalte influenseren at hun ble behandlet med elektrosjokk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer