Åsne Seierstad:

Solgte sveitservillaen til over 40 millioner kroner

Ble kjøpt av en familie som trengte mer plass.

SOLGT: Journalist og forfatter Åsne Seierstad fikk over 40 millioner for sveitservillaen på Frogner i Oslo. Foto: NTB Scanpix
SOLGT: Journalist og forfatter Åsne Seierstad fikk over 40 millioner for sveitservillaen på Frogner i Oslo. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Åsne Seierstad er en kjent journalist som har dekket blant annet krigen i Afghanistan og Irak. Hun er også kjent for de omdiskuterte bøkene «Bokhandleren i Kabul» som hun ga ut i 2002, og «To søstre» som hun ga ut i 2016.

Det var da hun kom hjem til Norge i 2003 at hun flyttet inn i den idylliske sveitservillaen på Frogner i Oslo. I September ble det kjent at hun hadde lagt ut huset for salgs - til svimlende 46 millioner kroner.

Nå er huset solgt, skriver Nettavisen, som var først ute med å omtale saken.

- Prisen er konfidensiell, men jeg kan si at eiendommen ble solgt tett på prisantydningen. Den gikk for over 40 millioner kroner og Åsne Seierstad er kjempefornøyd, både med prisen, prosessen og kjøperen, bekreftet eiendomsmekler Vemund V. Thorkildsen til Dagens Næringsliv.

Ifølge Thorkildsen er kjøperen en familie som trengte mer plass.

Kjøpte huset tre ganger

Ifølge Kapital kjøpte Seierstad boligen, som er på totalt 577 kvadratmeter, i tre runder. Andre etasje kjøpte hun i 2003 for 4,2 millioner. Året etter kjøpte hun underetasjen med hage fot 5,6 millioner kroner, og to år etter slo hun på stortromma og kjøpte loftet for svimlende 4,35 millioner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer