Mia Skäringer:

«Solsidan»-stjernas bryllup gikk ikke som planlagt: - Jeg hadde utringning ned til navlen

Mageproblemer og kjoletrøbbel preget tv-stjernas store dag.

GIFT I TRE ÅR: Den svenske skuespilleren Mia Skäringer forteller at bryllupsdagen i 2015 ikke gikk helt som planlagt. Foto: Aftonbladet
GIFT I TRE ÅR: Den svenske skuespilleren Mia Skäringer forteller at bryllupsdagen i 2015 ikke gikk helt som planlagt. Foto: Aftonbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tre år er gått siden «Solsidan»-stjerna Mia Skäringer (41) giftet seg med Gabriel Lázár (34) i all hemmelighet i jungelen i Thailand.

Paret hadde i lengre tid hintet om at bryllupsplaner, men likevel klarte de å holde bryllupet skjult i flere måneder. Nyheten ble først kjent da skuespilleren endret navn til Mia Skäringer Lázár, og med dette bekreftet hun giftemålet under TV-programmet «Hellenius Hörna».

I anledning parets bryllupsdag forrige uke delte skuespilleren et bilde fra bryllupet på sin Instagram-profil. Der forteller hun at dagen ikke ble helt som planlagt, og at timene før de ga hverandre sine «ja» var preget av kaos og sykdom.

«(...) Fremdeles imponert over hvordan vi fikk alt til å gå med alle barn og med alle mageproblemer. Kjolene ble sydd på en ettermiddag. Jeg hadde utringning ned til navlen og Nathalie fikk feil farge. Det var slitsomt. Og mer likt livet i virkeligheten. Jeg elsker deg, Gabriel. Og du var i det minste frisk under seremonien», skriver hun.

Ifølge Expressen møtte paret hverandre høsten 2010, og året etter avslørte hun at hun hadde funnet lykken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer