Meghan Trainor:

- Som en skrekkhistorie

Meghan Trainor brutalt ærlig om sønnens utfordrende start på livet.

BLE FORELDRE: Daryl Sabara og Meghan Trainor fikk en sønn tidligere i år. Nå forteller sistnevnte om dramatikken som utspilte seg etter fødselen. Foto: AFP/NTB
BLE FORELDRE: Daryl Sabara og Meghan Trainor fikk en sønn tidligere i år. Nå forteller sistnevnte om dramatikken som utspilte seg etter fødselen. Foto: AFP/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det å bli foreldre er for de fleste den største gleden i livet. Gleden kan imidlertid snu raskt dersom det oppstår komplikasjoner i forbindelse med fødselen.

Slik var det for popstjerna Meghan Trainor (27), da hun og ektemannen Daryl Sabara (28) ønsket sitt første barn velkommen i midten av februar.

Ekteparet fikk en sønn som de har valgt å kalle Riley, og den lille gutten kom til verden en uke før termin. Nå kan den forholdsvis nybakte mora avsløre at ikke alt gikk knirkefritt for seg under fødselen.

Skremmende

I et intervju med Today denne uka forteller Trainor at sønnen kom til verden via setefødsel, altså med rumpa først, og hadde pusteproblemer da han ble født.

- Det var som en skrekkhistorie hvor han ikke gråt. Han lagde ikke lyd da han kom ut og jeg tenkte «hvorfor gråter han ikke?», forteller hun.

Sangfuglen fikk raskt vite at han hadde problemer med pusten, noe hun beskriver som skremmende.

Den lille gutten, som nå er blitt tre måneder gammel, ble hastet til intensivavdeling og fikk mat gjennom sonde. Trainor minnes at hun bare fikk se sønnen et sekund før legen førte han bort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer