Jennifer Aniston:

- Som et slag i hjertet

Den populære skuespilleren forteller hvordan det var å være tilbake på «Friends»-settet.

VANSKELIG: Jennifer Aniston innrømmer at det ikke bare var fryd og gammen å være tilbake på «Friends»-settet. Foto: Willy Sanjuan / Invision / AP / NTB
VANSKELIG: Jennifer Aniston innrømmer at det ikke bare var fryd og gammen å være tilbake på «Friends»-settet. Foto: Willy Sanjuan / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Forrige ukes største høydepunkt for mange var den etterlengtede «Friends»-gjenforeningen. De seks favorittene satt seg endelig ned sammen, etter 17 år, og mimret tilbake til tida da de spilte den morsomme vennegjengen fra New York.

Det ble både latter, mimring og tårer - alt en gjenforening bør inneholde.

Å komme tilbake til det velkjente settet var imidlertid ikke bare fint for skuespillerne. Nå avslører nemlig en av seriens store stjerner, Jennifer Aniston (52), hvordan det egentlig føltes å være tilbake.

- Hjertesorg

I et intervju med «Gayle King in the House» på radiokanalen SiriusXM forteller nemlig 52-åringen at det var merkelig å være tilbake.

- Det var som et slag i hjertet hele veien. Jeg tror det var sånn for oss alle. Vi fikk til og med tårer fra Courteney Cox (56).

Aniston, Cox, Lisa Kudrow (57), Matthew Perry (51), David Schwimmer (54) og Matt LeBlanc (53) skal ha vært svært naive i hva de forventet på forhånd, og ble derfor overrasket.

Filmsettet til serien, som ble sendt fra 1994 til 2004, så nemlig kliss likt ut som det gjorde den gang. Dermed ble det hele en overveldende seanse for vennegjengen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer