Frances Bean Cobain:

- Som et stort lån jeg aldri blir kvitt

Kurt Cobains datter sliter med enorm skyldfølelse etter at hun arvet formuen til den avdøde artisten.

ENORM FORMUE: Frances Bean Cobain (26) arvet formuen til sin berømte pappa Kurt Cobain da han gikk bort 27 år gammel i 1994. Det har ikke bare vært enkelt. Foto: NTB Scanpix
ENORM FORMUE: Frances Bean Cobain (26) arvet formuen til sin berømte pappa Kurt Cobain da han gikk bort 27 år gammel i 1994. Det har ikke bare vært enkelt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da den legendariske «Nirvana»-vokalisten Kurt Cobain gikk bort i 1994, etterlot han seg dattera Frances Bean Cobain (26), som kun var 20 måneder gammel.

Bean har tidligere snakket åpent om savnet etter en farsfigur, dødsfallet og om presset hennes berømte far måtte ha vært under i løpet av karrieren.

- Et stort lån

I podkasten «RuPaul: What’s the Tee?» denne uka, letter 26-åringen blant annet på sløret om sitt vanskelige forhold til penger. Cobain erkjenner samtidig at det å arve farens formue, har etterlatt henne med enorm skyldfølelse, skriver People.

- Mitt forhold til penger er annerledes fordi jeg ikke har tjent dem selv. Det føles nesten som et stort lån som jeg aldri blir kvitt, sier hun i podkasten, ifølge det amerikanske bladet.

Videre påpeker 26-åringen at hun ikke føler noen form for eierskap til formuen og at det er som om hun har arvet pengene fra noen hun aldri har møtt.

Enorm månedsutbetaling

Det er snart 25 år siden faren tok sitt eget liv. Ifølge rettsdokumenter som People og The Blast hadde tilgang på i 2017, får Bean Cobain svimlende 95 000 dollar utbetalt i måneden som følge av farens suksessfulle karriere. Det høye beløpet tilsvarer over 813 000 norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer