Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom

- Som skapt for hverandre

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er fortsatt lykkelig forelsket et år etter de ble et par. Allerede har Vendelas svigermor lagt planer for bryllupet - og Petter har slutta med Botox.

- ELSKER DEG: Det er en moderne kjærlighetshistorie, som få hadde sett for seg at skulle finne sted. Derfor har skepsisen også vært svært tilstedeværende hos folket når det kommer til Petter Pilgaard og Vendela Kirseboms kjærlighetsforhold. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
- ELSKER DEG: Det er en moderne kjærlighetshistorie, som få hadde sett for seg at skulle finne sted. Derfor har skepsisen også vært svært tilstedeværende hos folket når det kommer til Petter Pilgaard og Vendela Kirseboms kjærlighetsforhold. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sett bort fra Bob Dylans litteraturpris, terror i Stockholm og få plussgrader i Oslo, var fjorårets april preget av en av tiårets mest omtalte romanser i mediene.

Realitykonge Petter Pilgaard (38) og supermodell Vendela Kirsebom (51) dukket for første gang opp på forsida av Se og Hør sammen, fotografert i Syden, med den tilhørende tittelen «Veldig forelsket». Kunne det virkelig stemme, eller var det et sleipt PR-stunt?

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer