- ELSKER DEG: Det er en moderne kjærlighetshistorie, som få hadde sett for seg at skulle finne sted. Derfor har skepsisen også vært svært tilstedeværende hos folket når det kommer til Petter Pilgaard og Vendela Kirseboms kjærlighetsforhold. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
- ELSKER DEG: Det er en moderne kjærlighetshistorie, som få hadde sett for seg at skulle finne sted. Derfor har skepsisen også vært svært tilstedeværende hos folket når det kommer til Petter Pilgaard og Vendela Kirseboms kjærlighetsforhold. Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom

- Som skapt for hverandre

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er fortsatt lykkelig forelsket et år etter de ble et par. Allerede har Vendelas svigermor lagt planer for bryllupet - og Petter har slutta med Botox.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Sett bort fra Bob Dylans litteraturpris, terror i Stockholm og få plussgrader i Oslo, var fjorårets april preget av en av tiårets mest omtalte romanser i mediene.

Realitykonge Petter Pilgaard (38) og supermodell Vendela Kirsebom (51) dukket for første gang opp på forsida av Se og Hør sammen, fotografert i Syden, med den tilhørende tittelen «Veldig forelsket». Kunne det virkelig stemme, eller var det et sleipt PR-stunt?

Oppslagene ballet på seg, men mer enn vage svar ønsket de to ikke å gi pressen - selv om de ukentlig dukket opp på arrangementer, røde løpere og fester sammen.

- Problemet var at vi ikke hadde bestemt oss selv ennå, og vi kunne ikke la pressen fortelle oss hvordan vi skulle definere forholdet. Men det var definitivt ikke noe vi gjorde for PR, sier Pilgaard.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn