<strong>- ELSKER DEG:</strong> Det er en moderne kjærlighetshistorie, som få hadde sett for seg at skulle finne sted. Derfor har skepsisen også vært svært tilstedeværende hos folket når det kommer til Petter Pilgaard og Vendela Kirseboms kjærlighetsforhold. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
- ELSKER DEG: Det er en moderne kjærlighetshistorie, som få hadde sett for seg at skulle finne sted. Derfor har skepsisen også vært svært tilstedeværende hos folket når det kommer til Petter Pilgaard og Vendela Kirseboms kjærlighetsforhold. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet Vis mer

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom

- Som skapt for hverandre

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom er fortsatt lykkelig forelsket et år etter de ble et par. Allerede har Vendelas svigermor lagt planer for bryllupet - og Petter har slutta med Botox.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sett bort fra Bob Dylans litteraturpris, terror i Stockholm og få plussgrader i Oslo, var fjorårets april preget av en av tiårets mest omtalte romanser i mediene.

Realitykonge Petter Pilgaard (38) og supermodell Vendela Kirsebom (51) dukket for første gang opp på forsida av Se og Hør sammen, fotografert i Syden, med den tilhørende tittelen «Veldig forelsket». Kunne det virkelig stemme, eller var det et sleipt PR-stunt?

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer