Sofie Nilsen fra «Paradise Hotel»:

Sommeren er tung for Sofie:
- Sannheten sårer like mye hver eneste gang

For Sofie Nilsen er ikke sommer bare kos og hygge. Det er også årstiden hun har hatt det verst.

OVERLEVDE: Sofie Nilsen (22) var på Utøya den 22. juli i 2011. Der mistet hun en av sine beste kamerater. Noen somre tidligere mistet hun faren. Nå forteller hun åpenhjertig om sitt forhold til årstiden på sin egen blogg. Foto: Kine Falch
OVERLEVDE: Sofie Nilsen (22) var på Utøya den 22. juli i 2011. Der mistet hun en av sine beste kamerater. Noen somre tidligere mistet hun faren. Nå forteller hun åpenhjertig om sitt forhold til årstiden på sin egen blogg. Foto: Kine Falch Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da «Paradise Hotel» gikk på tv tidligere i år, fikk seerne et innblikk i livene til flere av deltakerne. Blant dem var Sofie Caroline Nilsen (22) fra Tønsberg. Hun kom til finalen i årets sesong, men måtte til slutt se seg slått av deltakerne Martine Lunde og Kevin René Gustavsson.

Tidlig i sesongen ble det kjent at Nilsen var en av ungdommene som måtte gjemme seg for å berge livet sitt på Utøya den 22. juli i 2011. Det har hun hele tida valgt å være åpen om, fordi hun mener det er best å være ærlig.

22-åringens blogg har siden deltakelsen i TV3-realityen fått flere lesere, og i et innlegg søndag ettermiddag tar hun for seg hvordan hun opplevde den grusomme fredagsettermiddagen for snart seks år siden. Den skjebnesvangre dagen, i kombinasjon med at hennes egen far døde på samme tid av året, gjør at hun har et ambivalent forhold til årstiden sommer.

- Velger åpenhet

«For de aller fleste er sommeren den beste årstiden av de alle, men for meg er det annerledes. Jeg elsker sommeren, og det er helt klart min favorittårstid, det er likevel bare så mye som har skjedd», åpner hun det ærlige innlegget med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer