«Sommerhytta»-Levi Try:

«Sommerhytta»-vinner utsatt for svindel

Nå advarer han andre mot det samme.

SVINDLET: Levi Try ble svindlet da han skulle kjøpe festivalbilletter. Her fra «Sommerhytta» med kjæresten Øyunn Krogh. Foto: TV 2
SVINDLET: Levi Try ble svindlet da han skulle kjøpe festivalbilletter. Her fra «Sommerhytta» med kjæresten Øyunn Krogh. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I fjorårets sesong av «Sommerhytta» var det kjæresteparet Levi Try (24) og Øyunn Krogh (25) som gikk av med seieren.

I etterkant har paret gjort seg bemerket, da Try tidligere i år kunne overraske med ny jobb, og Krogh er en del av neste års «Farmen Kjendis»-deltakere.

Selv om det ser ut til at kjærligheten blomstrer mellom paret og at de storkoser seg som hytteeiere, kan førstnevnte fortelle om en mindre hyggelig opplevelse.

Nemlig om da han som 19-åring ble utsatt for svindel.

Skulle på festival

Det hele startet med at 24-åringen og en kompis ville på festival. Festivalen var Palmesus, og siden Try er fra Kristiansand, hvor festivalen går av stabelen, var det en selvfølge at han skulle være der.

Problemet var bare at det var knappe fire dager til festivalen startet, og guttene hadde ikke billetter.

Det var Avisa Oslo som omtalte saken først.

Litt småstresset begynte han å søke etter billetter på en Facebook-gruppe, der han også tidligere hadde kjøpt diverse billetter - og dermed anså som trygg. Han fant en privatperson som hadde lagt ut festivalbillettene for salg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer