«Sommerhytta»:

«Sommerhytta»-vinneren røper ny jobb

Levi Try fra TV 2-suksessen tar fatt på nye utfordringer.

VINNERE: Levi Try og kjæresten Øyunn Krogh vant TV 2-programmet «Sommerhytta» i fjor. Nå skal førstnevnte jobbe for kanalen. Foto: TV 2
VINNERE: Levi Try og kjæresten Øyunn Krogh vant TV 2-programmet «Sommerhytta» i fjor. Nå skal førstnevnte jobbe for kanalen. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor høst gikk kjæresteparet Levi Try (23) og Øyunn Krogh (25) helt til topps i TV 2-programmet «Sommerhytta». De fikk dermed beholde sin drømmehytte, mens de andre hyttene ble lagt ut til salg.

I etterkant av seieren fikk de kritikk fordi mange mente at de var de dårligste håndverkene blant deltakerne, og at de dermed ikke fortjente å vinne.

Vant gjorde de likevel, og etter tv-deltakelsen har både Try og Krogh gjort seg bemerket i sosiale medier. Krogh har fortalt til Dagbladet at hun drømmer om å leve av sosiale medier, mens kjæresten lenge har jobbet for DNB Ung, der han har vært bankens ansikt utad.

Nå er 23-åringen klar for nye arbeidsoppgaver, skriver TV 2. Han har fått sommerjobb i TV 2 Sporten.

- Det tror jeg blir veldig fint, jeg gleder meg veldig. Det er noe nytt og spennende som jeg ikke har testet før, sier Try til Dagbladet.

Reporter

Arbeidsoppgavene hans er ikke helt klart enda, og det er usikkert om 23-åringen skal jobbe mest på nett eller ute i felt.

- Men det er en reporterjobb, sier «Sommerhytta»-vinneren, som også avslører at han egentlig ikke går rundt med en journalistdrøm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer