Sondre Justad:

Sondre Justad kom ut av skapet på tv

- Har en tro på at det bor noe mer i folk enn hva de lever ut.

ÅPEN: Artist Sondre Justad fortalte lørdag kveld til det norske folk at han har funnet ut at han liker begge kjønn. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
ÅPEN: Artist Sondre Justad fortalte lørdag kveld til det norske folk at han har funnet ut at han liker begge kjønn. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Artist og låtskriver Sondre Justad (27) har de siste åra rukket å bli en favoritt blant mange, med sin nordnorske pop.

Han er nå aktuell med sitt andre album, og tok derfor turen til «Lindmo» lørdag kveld. Foruten å snakke om musikken, hadde han en personlig bekjennelse å komme med.

I studioet kunne han nemlig fortelle at han har funnet ut at han liker både menn og kvinner.

Åpent

- Jeg har kjent på at jeg rommer mer, at kjærligheten er større. Jeg kjenner på at … Jeg tror ikke det trenger å være damer eller menn for min del. Jeg kan hende det går bra med begge deler. At det bor noe mer der, forteller han åpent.

På spørsmål fra programlederen om hvordan det er å komme ut av det hun omtaler som «heteroboksen», forteller han at det er litt skummelt - men også veldig fint.

- Ja, alt som er nytt, er jo skummelt. Uansett, egentlig. Men det er også veldig befriende og berikende, ikke bare når det kommer til kjærlighet, men også på flere områder, at jeg forstår at ting ikke er enten eller, det er noen nyanser der. ​

Han forteller også at han vil bidra til mer åpenhet. Han tror spesielt menn har godt av å åpne seg mer, og at man bør prate mer om følelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer