«Farmen»-Kåre:

Sonet 21 dager i fengsel

«Farmen»-deltakeren er glad for at bildramaet ikke endte mye, mye verre.

STAUTE KARER: Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy og Simon Tronstad Jacobsen er begge svært nære den store finaleuka. Foto: Espen Solli / TV 2
STAUTE KARER: Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy og Simon Tronstad Jacobsen er begge svært nære den store finaleuka. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var da «Farmen»-deltaker Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy (36), som alltid har vært glad i bilkjøring, fart og spenning, var 21 år, at han skulle gjøre ett av sine utallige bilstunt i hjembygda Smøla.

Denne gangen skulle han «tøffe» seg med en av sine «hjemmemekkede» biler.

- Det skjedde nede på kaia, der det er et ganske stort område man kan leke seg på. Jeg fikk sleng på bilen og mistet kontrollen. Jeg traff en av disse båtfestene på kaia med bakhjulet på bilen og fikk kontrasleng, forklarer han overfor Dagbladet.

- Flaks i uflaks

Bilen inneholdt ingen sikkerhetsbelter, og dermed ble Bjøringsøy slengt over i passasjersetet.

- Jeg ble forfjamset og visste ikke helt hvor jeg var. Jeg prøvde å lete etter ratt og håndbrekk, men det var jo ikke på den sida. Rett ved sto et vannpumpehus, og jeg registrerte at jeg var på vei mot veggen av dette huset.

Det var TV 2 som omtalte saken først.

Plutselig jobbet hjernen på spreng.

- Jeg tenkte at her kom jeg til å få meg en smell. Så traff jeg veggen. Men istedenfor at det ble full stopp, raste jeg bare gjennom huset. Bilen ble hengende fast inni der, i et kjøleanlegg. Heldigvis får man si, for hvis bilen hadde fortsatt ville jeg kanskje havnet på havet, der vi snakker 36 meter dyp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.