Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Lisa Marie Presley

Sønnen døde: - Knust

Lisa Marie Presley er i dyp sorg etter at sønnen, Benjamin Keough (27) døde.

DØDE: Benjamin Presley Keough (27) er død. Her sammen med mora Lisa Marie Presley i 2012. Foto: Copetti/Photofab/REX
DØDE: Benjamin Presley Keough (27) er død. Her sammen med mora Lisa Marie Presley i 2012. Foto: Copetti/Photofab/REX Vis mer

NEW YORK (Dagbladet): Benjamin Keough, som er sønnen til skuespiller Lisa Marie Presley og barnebarnet til Elvis Presley, har dødd 27 år gammel.

- Hun er fullstendig hjerteknust, utrøstelig og forbi knust, men forsøker å holde seg sterk for sine 11 år gamle tvillinger og sin eldste datter, Riley. Hun forgudet den gutten. Han var hennes livs kjærlighet, sier Presleys manager, Roger Widynowski, i en uttalelse, ifølge USA Today.

Lik Elvis

Politiet eller de pårørende har foreløpig ikke gitt noen opplysninger om dødsårsaken.

Presley hadde sønnen Benjamin sammen med artisten Danny Keough. Sammen har de også datteren og sangeren Riley Keough,.

I 2019 skapte det bølger i sosiale medier da Presley la ut et familiebilde på Twitter hvor mange mente likheten mellom Benjamin og hans berømte bestefar var slående.

I 2012 var Benjamin og søsknene med i musikkvideo hvor mora framførte Elvis Presleys hit «I Love You Because» fra 1954, skriver People Magazine.

- Overveldet

Den gangen snakket hun også om hvordan alle barna hennes hadde litt av sin berømte bestefar i seg, men at Benjamin var spesielt lik Elvis.

- Han var på The Opry og det var en stille storm bak scenen! Alle snudde seg rundt og så etter ham. Alle tok tak i ham og ville ta bilde fordi det bare er så slående. Noen ganger er jeg overveldet når jeg ser på ham, sa Lisa Marie Presley til CMT.

De skal ha et svært tett bånd, og på morsdagen i 2009 fikk de matchende tatoveringer, opplyste Presley selv på Twitter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!