Granger Smith:

Sønnen døde: Forteller om de dramatiske minuttene

Countrystjerna og kona brutalt ærlige om den tragiske ulykken.

MISTET SØNNEN: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juni delte countrysangeren Granger Smith (39) den triste nyheten om at hans tre år gamle sønn, River Kelly Smith, var gått bort.

Både han og kona, Amber Bartlett (37), kunngjorde nyheten i form av hjerteskjærende innlegg på Instagram, men opplyste ikke årsaken til dødsfallet.

To uker etter at den tragiske hendelsen fant sted, har paret nå valgt å dele ytterligere detaljer om hva som egentlig skjedde da deres største mareritt ble til virkelighet.

- Verste situasjonen

I en emosjonell Youtube-video kommer det fram at sønnen døde som følge av en drukningsulykke i familiens hjem, noe som samsvarer med opplysningene artistens talsperson ga til People da dødsfallet først ble kjent.

Foreldreparet, som også har dattera London (7) og sønnen Lincoln (5), er tydelig preget når de forteller om de dramatiske minuttene før og etter ulykka.

- Det som skjedde med oss den kvelden, gikk imot alt vi kunne forestilt oss. Samtidig skal vi strekke oss etter alt som er godt i denne situasjonen, som er den verste situasjonen vi noen gang har vært gjennom, sier Smith, som har sin gråtkvalte kone ved sin side.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer