Nick Cannon:

Sønnen (fem mnd.) døde

Nick Cannon deler selv den triste nyheten.

I SORG: Nick Cannon har mistet sin yngste sønn. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB
I SORG: Nick Cannon har mistet sin yngste sønn. Foto: Andy Kropa/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld, norsk tid, deler tv-profil, skuespiller og rapper Nick Cannon, den triste nyheten om at hans fem måneder gamle sønn Zen er gått bort.

Under dagens episode av «The Nick Cannon Show» forteller han åpenhjertig at ting raskt forverret seg den siste tida.

Den lille gutten døde av hjernesvulst, forteller faren, ifølge blant andre TMZ.

Ifølge nettstedet forteller Cannon at de tilbrakte forrige helg i California sammen med sønnen, og at de på søndag tok turen til stranda, hvor han holdt sønnen for siste gang. Zen gikk bort bare kort tid etter.

Den lille gutten var bare to måneder gammel da foreldrene fikk beskjed om hjernesvulsten.

Zen er Cannons sjuende barn som han fikk tidligere i år med modellen Alyssa Scott.

Sju barn

TV-profilen har tidligere vært i et svært kjent ekteskap. I 2014, etter seks år som ektepar, kom imidlertid nyheten om at stjerneparet Nick Cannon og Mariah Carey skulle skilles.

Sammen har de tvillingene Monroe og Moroccan.

Etter bruddet fant tv-profilen og rapperen lykken med missedronningen Brittany Bell, men kort tid senere, i 2015, tok forholdet slutt. Året etter kunne Cannon likevel avsløre at eksen ventet hans barn, og i februar 2017 kom sønnen Golden Sagon til verden.

DRUKNET: Den olympiske skiløperen Bode Miller og kona hans Morgan, mistet jentebarnet sitt Emmy i en drukningsulykke. I et eksklusivt intervju med TODAYs Savannah Guthrie, åpner paret opp om ulykken. Video: AP via NTB Scanpix Vis mer

I desember i fjor fikk Cannon og Bell nok et barn sammen, datteren Powerfull Queen.

Men det stoppet ikke der. Bare fire måneder etter Powerfulls fødsel ble det kjent at 40-åringen også hadde gjort DJ'en Abby De La Rosa gravid. Og i juni i år ble Cannon tvillingfar for andre gang da barna Zion Mixolydian og ZIllion Heir så dagens lys.

Forvirringen var også stor for mange da det knappe tre uker seinere ble kjent at han nylig hadde fått et sjuende barn, sønnen Zen med Alyssa Scott.

Det er sistnevnte sønn som nå er gått bort, bare fem måneder gammel.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer