Luke Perry:

Sønnen med hjerteskjærende melding: - Har lært så mye av deg

La ut bilde sammen med pappaen.

DØD: Luke Perry (52) er død. Forrige uke ble han lagt inn på sykehus etter å ha fått slag. Slik ble han en superstjerne. Foto: Fox Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mandag mistet verden en av 1990-tallets store stjerner, da «Beverly Hills 90210»-stjerna Luke Perry døde på et sykehus i California. Han ble 52 år gammel, og døde med familien ved sin side.

Kort tid etter at nyheten ble kjent, begynte stjernas kolleger og venner å komme med sine siste hilsener og kondolanser i sosiale medier. Familien ba derimot om ro i den kommende tida.

Folk sørger derimot på forskjellige måter. Mens enkelte foretrekker å holde sin sorg privat, har Perrys barn nå begynt å komme med sine kondolanser i sosiale medier. I går brøt hans 18 år gamle datter Sophie tausheten, med et rørende innlegg på Instagram.

- Elsket og støttet meg

Nå gjør hans 21 år gamle sønn Jack det samme, med en hjerteskjærende tekst om de fine stundene de fikk sammen.

«Han var mye for mange av dere. For meg var han alltid bare pappa», åpner 21-åringen sitt Instagram-innlegg med.

Jack Perry er profesjonell bryter, og går under navnet Jungle Boy. Bildet han har lagt ut sammen med teksten, er fra en brytekamp der faren står i bakgrunnen og heier på sønnen. De hadde med andre ord et nært bånd, og støttet hverandres interesser.

«Han elsket og støttet meg i alt jeg gjorde, og inspirerte meg til å bli så bra som jeg kunne. Jeg har lært så mye av deg, og hjertet mitt knuser når jeg tenker på alt du ikke kommer til å være til stede for. Jeg kommer til å savne deg hver dag jeg er her på jorda», skriver han, og fortsetter:

«Jeg kommer til å gjøre det jeg kan for å bære din arv videre, og for å gjøre deg stolt. Jeg elsker deg, pappa», avslutter 21-åringen innlegget.

Teksten minner om den hans søster skrev i går. Hun la, i likhet med broren, ut et bilde sammen med sin avdøde far.

- Det har skjedd mye denne uka for meg. Alt skjer så fort. Jeg kom tilbake fra Malawi akkurat i tide for å være her hos familien min, og de siste 24 timene har jeg fått en overveldende mengde kjærlighet og støtte, skrev Perry.

Dattera fortalte videre at hun setter stor pris på alle de vakre meldingene hun har mottatt det siste døgnet, men at hun ikke har anledning til og svare på dem alle.

RIVERDALE: Nå avdøde Luke Perry (52) spiller blant annet i Netflix-serien «Riverdale», som er inne i sin tredje sesong nå. Video: Netflix Vis mer

Ble innlagt på sykehus

Det var forrige uke at det ble kjent at Luke Perry hadde blitt innlagt på sykehus etter å ha fått slag. Det skal også ha vært dødsårsaken. Den 52 år gamle skuespilleren fikk et slag onsdag morgen, og TMZ skrev at tilstanden hans var uklar. Perrys representanter bekreftet overfor Variety at 52-åringen lå på sykehuset for videre observasjon.

Det skulle altså vise seg at tilstanden hans var dårlig. En av hans representanter sa til TMZ mandag at legene forsøkte iherdig å redde livet hans. Skadene skal derimot ha vært for store.

Kilder har uttalt til TMZ at skuespilleren ble lagt i kunstig koma da han ankom sykehuset, men dette har representanter for 52-åringen avkreftet. Han skal ha fått beroligende midler, som representanten hans nå bekrefter.

Etter at det triste budskapet ble kjent har kondolansene strømmet inn, og det siste døgnet har Perry blitt hyllet i sosiale medier av både fans og kjente og kjære, og flere skriver at de er knust over nyheten.

- Jeg er i sjokk og hjertet mitt er knust. Jeg er trist på vegne av barna hans som han elsket mer enn ord kan uttrykke. Han var så stolt av Jack og Sophie, sa skuespiller Tori Spelling om Perry til People.

En av dem som også fikk gleden av å jobbe med Luke Perry var Leonardo DiCaprio. På Twitter skriver han blant annet hvor talentfull Perry var i jobben sin.

- Luke Perry var snill og en utrolig talentfull skuespiller. Det var en ære å få jobbe sammen med ham. Mine tanker og bønner går til han og hans elskede, skriver «Titanic»-stjerna.

DiCaprio og Perry spiller blant annet sammen i den kommende Quentin Tarantino-filmen «Once Upon a Time In Hollywood», som ifølge IMDB har premiere i juli.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer