Sønnen til Kim og Kanye har fått navn: - Jeg elsker navnet!

Delte gladnyheten på Twitter.

FORELDRE IGJEN: Fra før har Kim Kardashian West og Kanye West dattera North. Lørdag fikk de sitt andre barn, en sønn som har fått navnet Saint West. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE IGJEN: Fra før har Kim Kardashian West og Kanye West dattera North. Lørdag fikk de sitt andre barn, en sønn som har fått navnet Saint West. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Lørdag fikk Kim Kardashian West og ektemannen Kanye West sitt andre barn.

Gutten som kom til liv veide 3,6 kilo, og alt skal ha stått bra til med den lille og mor etter fødselen.

Nå deler tobarnsmoren navnet til den lille gutten.

På Twitter har hun lagt ut et bilde av fire emojier, som trolig skal representere familien deres. Tilhørende skriver hun: SAINT WEST.


Barnet har altså fått navnet Saint.

Dette bekrefter hun ved å legge ut et bilde på sin egen nettside av navnet til barnet, med tilhørende fødselsdato og fødselsvekt.

På Twitter deler flere gratulasjonene sine. En fankonto for Khloé Kardashian, Kims søster, skriver: - Jeg elsker navnet hans!

En annen kaller navnet for vakkert.

Det er derimot ikke alle som føler at Saint West er et passende barnenavn. Flere skriver at de hadde håpa på navnet South, som hadde stått fint til søsterens navn, North.

En bruker kaller navnet rart, mens en annen skriver at det trolig kommer til å vokse på henne.

Da Kardashian West gjestet «The Ellen Show» for noen måneder siden nevnte hun at hun ville kalle poden for Easton. Hun sa derimot at det ikke var sikkert ektemannen var like glad i det navnet som hun var.

Det virker som om paret kom til enighet om et annet navn, og vi får bare se hvilke reaksjoner navnet Saint skaper på dagene som går.