Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sophie Elise: - Jeg har aldri vært så psykisk sliten som jeg er nå

Sliter med å kombinere bok og blogg. 

GIR UT BOK: Til høsten debuterer Sophie Elise som forfatter, med selvbiografien «Forbilde». Men veien til bokutgivelse har ikke vært helt enkel for den travle 21-åringen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
GIR UT BOK: Til høsten debuterer Sophie Elise som forfatter, med selvbiografien «Forbilde». Men veien til bokutgivelse har ikke vært helt enkel for den travle 21-åringen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I fjor høst ble det kjent at Sophie Elise Isachsen (21) skulle skrive bok, og i høst blir utgivelsen en realitet.

Isachsen har delt bruddstykker av skriveprosessen med sine flere tusen blogglesere, og i et innlegg publisert i går forteller hun at det å bli forfatter ikke er helt enkelt.

- Jeg har aldri vært så psykisk sliten som det jeg er i disse dager, og da mener jeg ikke at jeg ikke har det bra for jeg har det egentlig ganske greit, men å skrive bok er uten tvil det jævligste jeg har gjort i hele mitt liv, skriver 21-åringen.

- Blir dritsliten

Til Dagbladet sier Isachsen at hun har slitt med å kombinere det å skrive bok med å oppdatere bloggen sin.

- Jeg klarer ikke å balansere det, så jeg blir dritsliten, sier bloggeren da Dagbladet møter henne på lanseringa av Kygos kleskolleksjon i Oslo.

- Hvordan takler du det?

- Jeg pusher meg selv, og tenker på hvor heldig jeg er som får holde på med dette, sier 21-åringen, som røper at hun har drømt om å være forfatter lenge.

Ferdig med selvbiografien

Ifølge Isachsen er siste ord i selvbiografien «Forbilde», som boka skal hete, skrevet. Bloggeren er fornøyd med endelig å ha kommet i mål:

- Det føles jævlig bra å være ferdig. Nå gleder jeg meg bare til å få den ut, sier hun og smiler.

I januar ble det kjent at Isachsen og hennes daværende kjæreste hadde gått fra hverandre etter halvannet års forhold, og at bloggeren var singel igjen.

Sivilstatusen er fortsatt den samme, skal vi tro Isachsen.

- Det er dritbra, sier hun lurt.

FLINK PIKE: Sophie Elise føler at Jonas Gahr Støre har tatt mange riktige valg i livet sitt. - Føler du at du er en flink pike, at du alltid har gjort det rette? spurte hun Ap-lederen da de møttes på tomannshånd. Video: Anti Vis mer
DRISTIG KJOLEVALG: Triana Iglesias stilte i en dristig kjole til årets Gullruten. På rød løper var også Svein fra «Petter Uteligger», Sophie Elise og mange flere. Se video fra rød løper her! Video: NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!