Sophie Elise:

Sophie Elise får egen reality-serie

- Kameraene har fulgt meg flere ganger i uka, hele dager i flere måneder.

NY SERIE: 18. januar er det premiere på Sophie Elise Isachsen sin egen reality-serie «Sophie Elises verden». Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
NY SERIE: 18. januar er det premiere på Sophie Elise Isachsen sin egen reality-serie «Sophie Elises verden». Foto: Sveinung U. Ystad, DagbladetVis mer

(Dagbladet): I hele fem sesonger har fansen fått følge bloggeren Sophie Elise Isachsen (23) i TV 2-serien «Bloggerne». Nå får hun sin helt egen serie, «Sophie Elises verden», som skal dokumentere livet hennes på nært hold.

Den nye serien har premiere på TV 2 livsstil 18. januar.

- Kameraene har fulgt meg flere ganger i uka, hele dager i flere måneder. Man får virkelig sett alt, sier bloggeren selv om sin nye serie i en pressemelding.

Ifølge TV 2 får seerne se mye til Isachsens venner, Fetisha Williams (23) og Joakim Kleven (25), i hennes nye serie.

Saken fortsetter under:

- Folk er jo vant til at jeg åpner meg opp om ting. Men for første gang nå så åpner også familie, venner og kjæreste seg og gir et «fullkomment» bilde av mitt liv. Det er stolt, rørt og glad over, sier Isachsen til TV 2.

I tillegg røper bloggeren at perioden hvor hun fikk en psykisk knekk og møtte veggen, ble filmet av kamerateamet til den nye serien.

Ga ut bok

De siste åra har Isachsen gjort mye annet enn å blogge. I oktober 2016 ga bloggeren ut sin første bok, «Forbilde», som bare på en uke solgte 14 000 eksemplarer.

Selv om boka tilsynelatende så ut til å falle i god jord hos fansen, var det ikke alle som var like begeistret.

«Sophie Elises selvbiografi er først og fremst deprimerende lesning», skrev Dagbladet i sin anmeldelse og ga boka en treer på terningen.

VG var heller ikke raus i sin mening om boka den gang, og ga den en fire på terningen.

Likevel har Isachsen fått skryt for å være åpen med leserne.

Utsatt for hets

I 2017 ga Isachsen ut en ny singel «All Your Friends» som raskt klatret seg oppover på topplistene.

Da videoen til sangen ble sluppet, ble gleden raskt en annen. I kommentarfeltet, som nå er blitt stengt, flommet det over av rasistiske kommentarer fordi Isachsen danser med en mørkhudet mann.

Saken fortsetter under:

HETSES: Musikkvideoen til Sophie Elise nye låt «All Your Friends» får massiv rasehets i kommentarfeltet på Youtube. Video: Universal Music Norge Vis mer

Sophie kunne ikke tro hva hun leste og fikk sjokk etter den omfattende rasehetsen.

- Jeg blir ikke redd, men jeg blir trist fordi jeg ser at de som kommenterer ofte er voksne menn som refererer til sine barn. Det er forferdelig å tenke på at det er folk med sånne holdninger som er rollemodeller, uttalte hun til Dagbladet.

Vurderte anmeldelse

Også Bjørn Rogstad i Universal Music var rystet over kommentarfeltet til musikkvideoen.

- Vi hadde ikke trodd at en vakker video om kjærlighet mellom to mennesker skulle lokke jordas avskum opp fra avgrunnen. Vi er dypt rystet og sjokkerte. Dette er en vanskelig og etthundreprosent deprimerende situasjon. Skal vi stenge gørra ned og ikke gi de tjue idiotene mer oppmerksomhet enn de allerede har fått eller skal vi la dem steke i sola? Vi vurderer alle muligheter – også anmeldelse. Vi er i dialog med de rette instanser rundt dette, skrev han i en tekstmelding til Dagbladet.

Ny kjæreste

I august kunne Isachsen avsløre at hun hadde fått seg ny kjæreste, Kasper Kristoffersen. Det røpet nordlendingen naturligvis på sin egen blogg.

Han er i likhet med henne selv, også fra Harstad. Isachsen og Kristoffersen kjente hverandre lenge før de ble et par.

Isachsen har ikke lagt skjul på at kjæresten er av den romantiske sorten. I anledningen at bloggerens bursdag nærmet seg, overrasket han kjæresten.

Det fortalte Sophie Elise til Se og Hør.

- Han arrangerte en overraskelsesbursdag for meg, i tillegg til at han fikset en video med alle vennene mine. Det var veldig søtt, sa hun. ​

KORS I MUNNEN: Blogger og artist Sophie Elise Isachsen har sammen med noen venner laget en video der de blant annet parodierer Siv Jensen og Sylvi Listhaug. Video: Joakim Kleven / Redigering: Marie Røssland Vis mer