Sophie Elise gikk opp 15 kilo på ett år. Slår tilbake mot kroppskritikerne

- Jeg elsker det, og det er synd at folk ikke lar meg, sier toppbloggeren om vektøkningen. 

VEKTØKNING: Sophie Elise Isachsen har gått opp 15 kilo det siste året og elsker det. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
VEKTØKNING: Sophie Elise Isachsen har gått opp 15 kilo det siste året og elsker det. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag la toppblogger Sophie Elise Isachsen ut et innlegg hvor hun forteller at hun har gått opp 15 kilo på et år.

Hun skriver at det ikke er noe galt å ha lav BMI så lenge man er sunn og tar vare på seg selv, men at dette ikke var tilfellet for henne.

- Da jeg veide som minst hadde jeg det ikke noe bra, jeg hadde ikke noe problematisk forhold til mat, men jeg ønsket ikke å spise fordi jeg hadde en klump i magen som ikke forsvant, og jeg følte meg mett av sorg. Hva fikk jeg høre på den tiden? «Du er så pen / fin / flink / vakker» når jeg egentlig bare var helt sykt tynn og tom i blikket og hva det nå enn måtte være, skriver hun i blogginnlegget.

Sier ifra

Bloggeren Sophie Elise Isachsen (21) fra Harstad er kjent for å ikke være redd for å si ifra, enten det gjelder palmeolje i Freia-godteri, puppehets eller folk som tviler på henne.

Nå sier hun klart ifra hva hun mener om folk som kritiserer henne for vektøkningen.

Til VG forteller hun derimot at hun har måttet tåle mange kritiske kommentarer etter at hun la på seg.

– Da ble det «du veier for mye, du er for slapp og stor, hore – ikke vis deg frem med den kroppen». Så man vinner aldri, sier hun.

- Har det bra

Isaksen skriver i blogginnlegget at hun nå har det veldig bra. Hun passer ikke lenger inn i størrelse xs, men det har hun ingen problemer med.

- Jeg kan kjenne at fettet mitt rister når jeg sitter i en bil som humper, for eksempel, og om jeg går kan jeg kjenne at lårene mine lager bølger i noen sekunder etter at jeg har stoppet å bevege meg. Og vet dere hva? JEG elsker det, og det er synd at folk ikke lar meg, skriver hun i blogginnlegget.

Hun ser heller ikke bort fra at hun kommer til å legge på seg fem eller ti kilo til i årene som kommer, og legger til at hun heller ikke kommer til å bli den typen mor som slanker seg rett etter en graviditet.

Dagbladet har vært i kontakt med Sophie Elises management, men hun var ikke tilgjengelig for kommentar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer