ANGRER PÅ TATOVERINGENE: Sophie Elise Isachsen har smykket kroppen sin med 11 tatoveringer. I et nytt blogginnlegg skriver 22-åringen at hun gjerne skulle ha vært dem foruten. Her får hun tatovert «Hello Kitty» under leppa i en episode av «Bloggerne» i 2014. Foto: Skjermdump / TV 2
ANGRER PÅ TATOVERINGENE: Sophie Elise Isachsen har smykket kroppen sin med 11 tatoveringer. I et nytt blogginnlegg skriver 22-åringen at hun gjerne skulle ha vært dem foruten. Her får hun tatovert «Hello Kitty» under leppa i en episode av «Bloggerne» i 2014. Foto: Skjermdump / TV 2Vis mer

Sophie Elise Isachsen:

Sophie Elise har elleve tatoveringer: - Jeg angrer på det

For to år siden var ikke toppbloggeren redd for at hun skulle angre på tatoveringene. Nå har hun skiftet mening.

Sophie Elise Isachsen (22) er viden kjent for sin kroppskunst, og til sammen har toppbloggeren smykket seg med hele elleve tatoveringer.

I et nytt blogginnlegg skriver at Isachsen at hun stort sett ikke tenker på flerparten av tatoveringene, men at hun likevel angrer.

«Det siste jeg ønsker akkurat nå er likevel flere tatoveringer, og om jeg hadde hatt valget i dag ville jeg ikke hatt en eneste. Jeg synes det er så mye finere med en helt «ren» kropp enn masse blekk», skriver harstadværingen.

Innlegget har fått overskriften «Jeg angrer på det!». Hun forklarer videre at antallet tatoveringer plager henne:

«Men nå er det sånn, og ikke vits å angre, selv om jeg angrer likevel - i alle fall på at det ble så mange.»

- Ikke en «big deal»

Bloggeren har blant annet en blomstertatovering på den ene hofta, uttrykket «bad ass» på rumpa og «Hello Kitty» på innsiden av underleppa.

Hun har også en større tatovering under brystene, som mange ganger har blitt sammenlignet med Rihannas tatovering av den egyptiske gudinnen Isis.

«FORBILDE»: Sophie Elise Isachsen har mange tatoveringer, blant annet har hun tatovert «Forbilde» på høyre hånd. Det er tittelen på selvbiografien som ble utgitt i fjor. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
«FORBILDE»: Sophie Elise Isachsen har mange tatoveringer, blant annet har hun tatovert «Forbilde» på høyre hånd. Det er tittelen på selvbiografien som ble utgitt i fjor. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer

Isachsen har også flere tatoveringer med tekst. Blant annet er «a smooth sea never made a skilled sailor» inngravert i huden. I et tidligere blogginlegg skriver hun at dette var hennes første møte med blekket, og at hun var 16 år.

- Da jeg tok tatoveringen var jeg inne i en ekstremt vanskelig periode (...) Sekundet jeg endelig tok tatoveringen følte jeg meg 1000 kilo lettere, og bestemte meg for at jeg skulle leve etter denne så godt jeg kunne, skrev nordlendingen.

Fjernet tatovering

I 2015 tok hun en vennskapstatovering sammen med barndomsvennen Anne-Sofie. På spørsmål fra Seoghør.no om hun var redd å angre, var nordlendingen klar i sin tale:

FIKK TATOVERING: Sophie Elise Isachsen har dokumentert flere av sine tatoveringer i TV 2-serien «Bloggerne». Video: TV 2. Vis mer Vis mer

– Nei, det er jeg ikke redd for overhodet. Jeg ser ikke på det som en «big deal», sa hun.

I 2015 bestemte Isachsen seg likevel for å fjerne én av tatoveringene, nemlig en diamant på ringfingeren. Hun utdypet handlingen med at hun en dag håper på en giftering i stedet.

«Det er kanskje en litt teit tankegang, for det er jo mulig jeg aldri blir fridd til, men det er vel bra å være klar sånn i tilfelle. Vil uansett ikke gifte meg på mange mange år, men å fjerne en tatovering tar jo litt tid så ...», skrev hun i et innlegg.

Dagbladet har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsens manager, Marte Schei, som forteller at bloggeren ikke er tilgjengelig for en kommentar.

TINDER: Blogger Sophie Elise Isachsen gjestet Senkveld og fortalte om hvorfor ingen gutter vil møte henne på Tinder. Video: TV 2 Vis mer