INNLAGT: Sophie Elise Isachsen ligger nå på sykehus for en mulig nyrebekkenbetennelse. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
INNLAGT: Sophie Elise Isachsen ligger nå på sykehus for en mulig nyrebekkenbetennelse. Foto: Sveinung U. Ystad, DagbladetVis mer

Sophie Elise:

Sophie Elise innlagt på sykehus

- Formen er helt elendig

(Dagbladet) Fredag kveld delte blogger, DJ og forfatter Sophie Elise Isachsen (22) et innlegg på Facebook hvor hun skriver at hun er blitt innlagt på sykehus.

- Dette har ikke akkurat vært den mest heldige uka i mitt liv. Ønsk meg god bedring, for akkurat nå er formen helt elendig, skrev hun i innlegget.

Det er Nettavisen som først omtalte saken.

- Sophie Elise har vært inne til utredning for en mulig nyrebekkenbetennelse, med rutinemessig oppfølging de siste dagene. Hun har det greit og følger legens råd om ro og hvile, skriver Sophies manager Marthe Schei i en SMS til Dagbladet.

Kan være veldig smertefullt

Ifølge lommelegen.no er nyrebekkenbetennelse er en alvorlig urinveisinfeksjon, og trenger behandling så fort som mulig.

Nyrebekkenbetennelse er en mer alvorlig diagnose enn vanlig «blærekatarr», som oftest går over av seg selv etter noen dager - og kan være svært smertefullt.

- Blærekatarr og nyrebekkenbetennelse er to veldig forskjellige sykdommer, både med årsaksforhold, infeksjonsgrad, alvorlighetsgrad og behandling. De bør ikke blandes sammen. Mens blærekatarr er en overflatisk slimhinneinfeksjon, er nyrebekkenbetennelse en infeksjon inn i vevet, forklarer professor i allmennmedisin, Anders Bærheim.

Opplevde rasehets

For kort tid siden slapp Isachsen en splitter ny singel «All Your Friends» som raskt klatret seg oppover på topplistene.

Da videoen til sangen ble sluppet, ble gleden raskt en annen. I kommentarfeltet, som nå er blitt stengt, flommet det over av rasistiske kommentarer fordi Isachsen danser med en mørkhudet mann.

Isachsen kunne ikke tro hva hun leste og fikk sjokk etter den omfattende rasehetsen

HETSES: Musikkvideoen til Sophie Elise nye låt «All Your Friends» får massiv rasehets i kommentarfeltet på Youtube. Video: Universal Music Norge Vis mer

- Jeg blir ikke redd, men jeg blir trist fordi jeg ser at de som kommenterer ofte er voksne menn som refererer til sine barn. Det er forferdelig å tenke på at det er folk med sånne holdninger som er rollemodeller, uttalte Sophie Elise Isachsen til Dagbladet.

Vurderer anmeldelse

Også Bjørn Rogstad i Universal Music er rystet over kommentarfeltet til musikkvideoen.

- Vi hadde ikke trodd at en vakker video om kjærlighet mellom to mennesker skulle lokke jordas avskum opp fra avgrunnen. Vi er dypt rystet og sjokkerte. Dette er en vanskelig og etthundreprosent deprimerende situasjon. Skal vi stenge gørra ned og ikke gi de tjue idiotene mer oppmerksomhet enn de allerede har fått eller skal vi la dem steke i sola? Vi vurderer alle muligheter – også anmeldelse. Vi er i dialog med de rette instanser rundt dette, skrev han i en tekstmelding til Dagbladet.