Sophie Elise og Ulrikke Falch om Vixen:

Sophie Elise og Ulrikke Falch i full bloggkrig: - Jeg føler meg angrepet

«Skam»-stjerna har trukket seg fra Vixen Influencer Awards.

UENIGE: Sophie Elise Isachsen (t.v) og Ulrikke Falch har forskjellige meninger når det kommer til Vixen Influencer Awards. I to kronikker deler de synspunktene sine, og Isachsen føler seg direkte angrepet av «Skam»-skuespilleren. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet, NTB scanpix
UENIGE: Sophie Elise Isachsen (t.v) og Ulrikke Falch har forskjellige meninger når det kommer til Vixen Influencer Awards. I to kronikker deler de synspunktene sine, og Isachsen føler seg direkte angrepet av «Skam»-skuespilleren. Foto: Hans Arne Vedlog/Dagbladet, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Vi er midt inne i «award season», og søndag går Vixen Influencer Awards av stabelen i Oslo. Her skal mote-, livsstils-, trenings- og meningsbloggere alle samles, og en rekke priser skal deles ut.

Det blir uten «Skam»-skuespiller og samfunnsdebattant Ulrikke Falch (21). Tirsdag kunne hun melde at hun ønsker å trekke seg fra prisen, som følge av at hun mener utdelingen fremmer et usunt fokus rundt utseende.

I en kronikk på NRKs nettsider går hun hardt ut, og eksemplifiserer beslutningen med skjønnhetspresset hun selv følte på som tenåring. Kommentaren har ikke gått forbi i stillhet. Toppblogger Sophie Elise Isachsen (23) var tidlig ute med å svare Falch. Hun føler at skuespilleren har gått til angrep.

- Ikke bra nok

Isachsens og Falchs kronikker ble begge publisert på NRKs nettsider, og kommer ikke helt ut av det blå. De siste ukene har Vixen-prisen blitt diskutert fra flere hold. Enkelte bloggere har blitt diskvalifisert som følge av manglende annonsemerking, for og så bli nominert igjen etter nye vurderingsrunder. Andre bloggere, deriblant Kristin Gjelsvik, har diskutert det å trekke seg med leserne sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer