Toppblogger Sophie Elise Isachsen:

Sophie Elise slutter i «Bloggerne»

- Det er på tide å fokusere på litt andre prosjekter.

SLUTTER: Sophie Elise Isachsen avslører på bloggen at hun ikke lenger kommer til å være en del av TV 2-programmet «Bloggerne». Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SLUTTER: Sophie Elise Isachsen avslører på bloggen at hun ikke lenger kommer til å være en del av TV 2-programmet «Bloggerne». Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Toppblogger Sophie Elise Isachsen (21) har de siste årene vært å se i TV 2-programmet «Bloggerne».

Fredag deler 21-åringen på bloggen sin at hun har takket nei til å være med i den kommende sesongen.

«Det er med blandende følelser jeg velger å dele denne nyheten med dere.. Serien Bloggerne var en del av livet mitt i så mange år, jeg gjorde fem sesonger på rappen og jeg har blitt kjent med mennesker og fått erfaringer jeg aldri ville vært foruten. Jeg har fått filmet ungdomsstiden min, og har noe unikt å vise mine kommende eventuelle barn. Jeg har delt mye, og dere har delt mye tilbake», skriver hun i innlegget med tittelen «Takk for meg, Bloggerne».

- Skummelt

Videre skriver hun at hun fremover ønsker å fokusere på andre ting.

TOK NESEOPERASJON: En av Norges største bloggere, Sophie Elise (19), gjennomførte en plastisk operasjon på nesa i august i fjor. Hun velger å dele sine erfaringer med TV-seere i realityserien «Bloggerne». Video: TV 2 Vis mer

«Likevel har jeg valgt å takke nei til den kommende sesongen. Jeg har skrevet bok, og føler det er på tide å fokusere på litt andre prosjekter. Jeg har enda god dialog med produksjonen, og hvem vet - kanskje det blir en egen serie på meg etterhvert? Skummelt, men om det hadde vært av interesse for dere, så hvorfor ikke..»

Pressekontakt for programmet, Johanne Viken Sandnes bekrefter nyheten overfor Seoghør.no.

- Vi kan bekrefte at Sophie Elise ikke er med i neste sesong av Bloggerne. Vi vil gjerne få takke henne for det fine samarbeidet vi har hatt med henne de fem sesongene hun har vært med. Sophie Elise har med sitt uredde og modige vesen tatt seerne med på en forrykende reise, og vi ønsker henne all lykke til videre, skriver hun i en tekstmelding.

Vant bloggpris

Gjennom «Bloggerne» har Harstad-jenta delt alt fra sine erfaringer med plastiske operasjoner, kjærlighetsbrudd samt stort og smått fra hverdagen sin i storbyen Oslo.

Mot slutten av fjoråret åpnet hun seg om at hun ønsket å endre fokus på bloggen og skrive om aktuelle og personlige temaer.

Hun har de siste årene fått mye oppmerksomhet for å ha ytret meningene sine om blant annet miljø, dyrevelferd, feminisme, skjønnhetspress og om sin egen legning.

Hennes åpenhet har sikret henne «Årets blogger»-pris to år på rad under Se og Hørs Kjendisgalla.

Forrige søndag var det en gråtkvalt Sophie Elise som entret scenen på Chat Noir i Oslo for å motta den gjeve blogg-prisen.

«ÅRETS BLOGGER»: Se den sterke takketalen til Sophie Elise under Se og Hørs Kjendisgalla her. Video: Se og Hør Vis mer

Saken ble først publisert på Seoghør.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer