Truls Svendsen:

Sorry, Truls. Vi tabbet oss ut

Viste fram kjæresten på Instagram etter slurvefeil hos Dagbladet.

IKKE SINGEL: På bakgrunn av at Dagbladet feilaktig opplyste at Truls Svendsen (45) var singel, viste han i helga fram kjæresten for første gang. Foto: Instagram
IKKE SINGEL: På bakgrunn av at Dagbladet feilaktig opplyste at Truls Svendsen (45) var singel, viste han i helga fram kjæresten for første gang. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var på forsiden av Dagbladets papirutgave i helga at tv-profil Truls Svendsen (45) ble presentert som singel. Overskriften henviste til et intervju i Dagbladet Magasinet, der Svendsen snakker om sitt nye tv-program.

I intervjuet forteller 45-åringen at han er åpen for barn i framtida, men nevner ikke sivilstatus. Søndag gjorde Svendsen det klart, i et Instagram-innlegg, at han slettes ikke er singel.

Samtidig viser altså TV 2-profilen fram kjæresten for første gang.

- Gjør meg glad

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skriver han i innlegget.

Magasinet-redaktør Karine Østtveit forklarer at forsidehenvisningen dreier seg om en tabbe.

- Det står ikke i intervjuet at han er singel, så det har dessverre gått litt for fort på desken da førstesiden ble laget. Vi ble klar over dette på lørdag, og jeg var da selv i kontakt med Truls Svendsen for å beklage. Likevel er jo dette først og fremst en hyggelig nyhet om noen som har funnet kjærligheten. Det synes vi alltid er hyggelig i Dagbladet, og vil gjerne gratulere paret!

Dagbladet var i kontakt med Truls Svendsen søndag kveld. Han ønsket ikke å kommentere saken ytterligere.

Denne høsten er Svendsen å se i TV 2-programmet «Truls à la Hellstrøm», der han og mesterkokken Eyvind Hellstrøm (68) skal oppsøke kulinariske reisemål og restauranter i Norge og verden rundt. Hellstrøms oppgave er å lære bort det han kan til matamatøren Svendsen.

I intervjuet med Dagbladet Magasinet legger ikke komikeren skjul på at Hellstrøm har strammet opp matvanene hans:

- Jeg pleier å si at jeg skal gjøre så godt jeg kan. Men det får jeg ikke lov til å si. Da blir han forbannet. For Hellstrøm gjelder bare én ting: «Du skal overgå deg selv», sier han.

KRAMPE: I første episode av TV 2-programmet «Truls à la Hellstrøm», reiser Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen til Japan for å starte en pop-up-restaurant, men de får problemer allerede på et gjestehus i Kyoto. Video: TV 2 Vis mer

- Ligger i framtida

45-åringen, som startet sin karriere som utegående reporter på «Senkveld», forteller i samme intervju at han bor i en leilighet på Grünerløkka i Oslo, der plettfrihet og orden er viktig for ham.

Han tror derfor at en framtid med barn kan bli en endring i hans ellers relativt symmetriske liv.

- Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til framtida, sier han.

Svendsen har tidligere vært å se i en rekke tv-program på TV 2, deriblant «Truls - oppdrag Hurtigruten» og «Tjukken & Lillemor».

STERK KOST: Truls Svendsen inrømmer at han var redd i forkant av chili-utfordringen. Chili-entusiasten Claus Pilgaard lot seg likevel imponere. Video: Claus pilgaard/ Chili Klaus Vis mer Vis mer

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer