Truls Svendsen:

Sorry, Truls. Vi tabbet oss ut

Viste fram kjæresten på Instagram etter slurvefeil hos Dagbladet.

IKKE SINGEL: På bakgrunn av at Dagbladet feilaktig opplyste at Truls Svendsen (45) var singel, viste han i helga fram kjæresten for første gang. Foto: Instagram
IKKE SINGEL: På bakgrunn av at Dagbladet feilaktig opplyste at Truls Svendsen (45) var singel, viste han i helga fram kjæresten for første gang. Foto: Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det var på forsiden av Dagbladets papirutgave i helga at tv-profil Truls Svendsen (45) ble presentert som singel. Overskriften henviste til et intervju i Dagbladet Magasinet, der Svendsen snakker om sitt nye tv-program.

I intervjuet forteller 45-åringen at han er åpen for barn i framtida, men nevner ikke sivilstatus. Søndag gjorde Svendsen det klart, i et Instagram-innlegg, at han slettes ikke er singel.

Samtidig viser altså TV 2-profilen fram kjæresten for første gang.

- Gjør meg glad

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad!», skriver han i innlegget.

Magasinet-redaktør Karine Østtveit forklarer at forsidehenvisningen dreier seg om en tabbe.

- Det står ikke i intervjuet at han er singel, så det har dessverre gått litt for fort på desken da førstesiden ble laget. Vi ble klar over dette på lørdag, og jeg var da selv i kontakt med Truls Svendsen for å beklage. Likevel er jo dette først og fremst en hyggelig nyhet om noen som har funnet kjærligheten. Det synes vi alltid er hyggelig i Dagbladet, og vil gjerne gratulere paret!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer