Jamie Lynn og Britney Spears:

Søstera kaster seg inn i krigen

Jamie Lynn Spears ønsker mer kontroll over søsteras økonomi.

VERGEMÅL: Den siste tiden har det vært mye oppmerksomhet rundt Britney Spears og hennes vergemål. Foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Helt siden de store mediestormene i 2008 har popsensasjonen Britney Spears (38), der hun blant annet gjennomgikk et svært offentlig «meltdown», vært underlagt et rettspålagt «conservatorship», som i Norge kalles vergemål.

I første omgang var vergemålet bare ment å være midlertidig, men løsningen ble etter hvert permanent. Slik har det altså vært siden den gang.

I forrige uke kom nyheten om at den verdenskjente sangstjerna ønsket å gjøre drastiske endringer i sitt mangeårige vergemål. Fram til september i fjor var det stjernas far, Jamie Spears (68), som hadde fullmakten over Britneys eiendeler, personlige beslutninger og spørsmål knyttet til hennes psykiske helse.

I fjor tok Jodi Montgomery over stafettpinnen etter at faren ble syk, og ble Britneys verge. 68-åringen forble verge for datteras økonomi, men 22. august tredde han tilbake i rollen som verge for fullt.

Ønsker økonomisk kontroll

En rekke medier, deriblant BBC, melder nå at sangstjernas søster, Jamie Lynn Spears (29), har kastet seg inn i kampen om vergemålet, og har uttrykt et sterkt ønske om mer kontroll over søsteras økonomi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer