Samantha Markle:

Søstera tatt på fersken

Hatkommentarene mot Meghan florerer - særlig fra ett hold.

HATOBJEKT: Det er ikke alle som er like fornøyde med hertuginne Meghan, og hun er vant til å få skråblikk fra stort sett alle hold. Her avbildet med dronning Elizabeths privatsekretær, Samantha Cohen, i 2018. Foto: Tim Rooke/REX/NTB
HATOBJEKT: Det er ikke alle som er like fornøyde med hertuginne Meghan, og hun er vant til å få skråblikk fra stort sett alle hold. Her avbildet med dronning Elizabeths privatsekretær, Samantha Cohen, i 2018. Foto: Tim Rooke/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det hersker liten tvil om at hertuginne Meghans (41) halvsøster Samantha Markle (58) har vært en verkebyll for det britiske kongehus - og særlig for Meghan - i flere år.

Etter at hertuginnen ga sitt ja til prins Harry (38) i 2018, har Markle tjent fete summer på å uttale seg både i det vide og det brede, med avsløringer og detaljer om halvsøstera, noe som har ført til at hun stadig har vært å se på tabloidforsider verden over.

Markle har også gitt ut boken «The Diary of Princess Pushy’s Sister», som blant annet utleverer detaljer fra livet til hertuginnen. Dét til tross for at halvsøstrene aldri har bodd under samme tak eller har hatt et særlig nært forhold.

Er det én ting man kanskje skulle tro en halvsøster vil holde seg for god for, er det å spre hat mot familiemedlemmer - nære eller fjerne. Samantha Markle har imidlertid valgt å legge seg på en annen linje, ifølge Decider.

Hatkonto

I hertuginne Meghan og prins Harrys nye dokuserie på Netflix, «Harry & Meghan», kommer det nemlig frem at hertuginnens halvsøster flere ganger har blitt tatt på fersken i å spre stygge kommentarer om 41-åringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer