Ulrikke Brandstorp:

Søvnløse netter etter MGP-kaos

MGP-vinneren lar ikke negative kommentarer påvirke gleden etter lørdagens seier.

VANT: Ulrikke Brandstorp vant finalen av Melodi Grand Prix, og skal representere Norge i Eurovision Song Contest i Rotterdam i mai. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
VANT: Ulrikke Brandstorp vant finalen av Melodi Grand Prix, og skal representere Norge i Eurovision Song Contest i Rotterdam i mai. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld stakk Ulrikke Brandstorp (24) av med seieren i årets Melodi Grand Prix, og skal dermed representere Norge i finalen av Eurovision Song Contest i Rotterdam i mai.

Seieren kommer likevel med en liten bismak, da det underveis oppsto problemer som resulterte i at landets seere ikke fikk avgitt sin stemme. Det ble i ettertid avslørt at det var en folkejury bestående av 30 mennesker som avgjorde hvilke fire artister som gikk videre til sølvfinalen, noe som har fått både publikum og deltakere til å rase mot NRK.

I sin egen podkast åpner 24-åringen seg nå opp om hvordan de siste dagene har vært, og om hvordan stemmetrøbbelet påvirket vinnergleden.

Forstår frustrasjonen

De tekniske problemene som oppsto tidlig lørdag kveld ble i løpet av sendingen løst, og det var derfor landets seere som avgjorde den endelige vinneren. Dagen etter seieren var det en overveldet Brandstorp som snakket med Dagbladet.

- Jeg tror jeg trenger et par dager til å fatte dette. Jeg har drømt om dette så lenge. Det er helt absurd. Jeg har vondt i alle smilemuskler, sa hun søndag morgen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer