Sp-Jenny glemte babyen sin på trappa

- Jeg satte kurven på trappen utenfor døren og gikk rundt huset til garasjen for å hente bilen. Så kjørte jeg.

KJØRTE FRA BABY: Senterpartiets Jenny Klinge skriver bok om sine egne, og andres distré historier. Blant annet historien om da hun kjørte fra sin egen sønn da han bare var et par uker gammel.
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
KJØRTE FRA BABY: Senterpartiets Jenny Klinge skriver bok om sine egne, og andres distré historier. Blant annet historien om da hun kjørte fra sin egen sønn da han bare var et par uker gammel. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Senterpartiets justispolitiske talsperson, Jenny Klinge, forteller i et intervju med TV 2 at hun er litt over gjennomsnittet distré, kanskje aller verst den gangen hun kjørte fra sin egen baby som bare var et par uker gammel.

«Herregud, babyen!»

Det var sønnen Eirik, som i dag er blitt 16 år, som Klinge glemte på trappa den gangen.

– Han lå i en bag som jeg skulle feste i bilen. Jeg satte kurven på trappen utenfor døren og gikk rundt huset til garasjen for å hente bilen. Så kjørte jeg, forteller hun til TV 2.

Først etter noen kilometer slo det henne:

– «Herregud, babyen!» Det var en forferdelig følelse. Jeg sa sikkert unnskyld til ham 100 ganger. Nå ler vi av det, sier Senterparti-politikeren fra Surnadal på Nordmøre.

Skriver bok

Men det er ikke for ingen grunn at Klinges historie kommer fram akkurat nå. Innimellom jobben som justispolitisk talsperson for Senterpartiet og stortingsrepresentant, skriver Klinge bok om andre som har en lignende historier som henne selv.

Torsdag sendte Klinge en etterlysning til redaksjoner i hele landet, ifølge TV 2.

– Det er rett og slett en storstilt jakt på surrehoder, sier hun i intervjuet.

Boka skal etter planen være ferdig skrevet i februar og skal utgis på Aschehougs miniforlag, Tigerforlaget, neste høst. Det blir en bok med historier fra andre surrehoder, og også hennes egne historier, deriblant den gangen hun kjørte fra sin egen sønn for 16 år siden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer