Emily Ratajkowski:

Spådde riktig kjønn

Ble mamma for første gang.

TO BLE TRE: Emily Ratajkowski og Sebastian Bear-McClard har blitt foreldre. Foto: NTB
TO BLE TRE: Emily Ratajkowski og Sebastian Bear-McClard har blitt foreldre. Foto: NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Modellen og skuespilleren Emily Ratajkowski (29) avslørte i høst at hun og ektemannen Sebastian Bear-McClard (34), skulle bli foreldre for første gang.

«Når mannen min og jeg forteller venner at jeg er gravid, er deres første spørsmål etter "gratulerer" nesten alltid "vet du hva du vil ha?". Vi liker å svare at vi ikke vet hva slags kjønn barnet vårt har før det er 18 år og da lar hen oss vite det», delte hun i et innlegg med motemagasinet Vogue i oktober.

«Surrealistisk»

Ratajkowski brukte mye tid på å forklare hvorfor hun ikke var opptatt av hvilket kjønn hun hadde i magen, og hvorfor hun mener det er for stort fokus på den delen av å få barn.

Samtidig fortalte 29-åringen også at hun instinktivt trodde hun bar på en gutt.

Torsdag kveld avslører supermodellen at babyen har kommet til verden, og at det var en liten gutt som gjemte seg i magen hennes.

- Sylvester Apollo Bear har nå tatt del i livet vårt på den jordiske siden. Sly ble født 8/3/21 på den mest surrealistiske, vakre og kjærlighetsfylte morgenen i livet mitt, skriver hun på Instagram sammen med dette bildet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.