Johnny Depp:

Sparkes

Hollywood-stjerna Johnny Depp sparkes fra kommende film.

BEDT OM Å GÅ: Johnny Depp skriver fredag kveld at han fikk beskjed om å trekke seg fra kommende film. Foto: REUTERS/Eric Gaillard/Pool/ NTB
BEDT OM Å GÅ: Johnny Depp skriver fredag kveld at han fikk beskjed om å trekke seg fra kommende film. Foto: REUTERS/Eric Gaillard/Pool/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble det etter flere måneder med venting kjent at Hollywood-stjerna Johnny Depp (57) hadde tapt i retten etter hans injuriesak mot den britiske tabloidavisa The Sun.

Fredag kveld viser det seg at problemene rundt ham ikke stopper der.

- Ble bedt om å trekke meg

PA Media skriver nemlig på Twitter at Depp, som er kjent fra blant annet «Pirates of the Caribbean», har fått sparken fra et kommende filmprosjekt.

«Johnny Depp har sagt i et innlegg i sosiale medier at han har blitt bedt om å trekke seg fra «Fantastic Beasts»-filmen etter å ha kritisert den surrealistiske dommen mot ham i rettssaken», skriver PA Media.

I et lengre innlegg på Instagram skriver stjerna følgende selv:

«I lyset av de nylige hendelsene, ønsker jeg å komme med denne følgende korte uttalelsen. Først og fremst vil jeg takke alle som har støttet meg og vært lojale mot meg».

«Jeg har vært overveldet og rørt av alle deres meldinger med kjærlighet og bekymringer, spesielt over de siste dagene. For det andre vil jeg meddele at jeg har blitt bedt om å trekke meg fra Warner Bros. Fra min rolle som Grindelwald i «Fantastic Beasts», og jeg har respektert og gått med på det», fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer