Johnny Depp:

Sparkes

Hollywood-stjerna Johnny Depp sparkes fra kommende film.

BEDT OM Å GÅ: Johnny Depp skriver fredag kveld at han fikk beskjed om å trekke seg fra kommende film. Foto: REUTERS/Eric Gaillard/Pool/ NTB
BEDT OM Å GÅ: Johnny Depp skriver fredag kveld at han fikk beskjed om å trekke seg fra kommende film. Foto: REUTERS/Eric Gaillard/Pool/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble det etter flere måneder med venting kjent at Hollywood-stjerna Johnny Depp (57) hadde tapt i retten etter hans injuriesak mot den britiske tabloidavisa The Sun.

Fredag kveld viser det seg at problemene rundt ham ikke stopper der.

- Ble bedt om å trekke meg

PA Media skriver nemlig på Twitter at Depp, som er kjent fra blant annet «Pirates of the Caribbean», har fått sparken fra et kommende filmprosjekt.

«Johnny Depp har sagt i et innlegg i sosiale medier at han har blitt bedt om å trekke seg fra «Fantastic Beasts»-filmen etter å ha kritisert den surrealistiske dommen mot ham i rettssaken», skriver PA Media.

I et lengre innlegg på Instagram skriver stjerna følgende selv:

«I lyset av de nylige hendelsene, ønsker jeg å komme med denne følgende korte uttalelsen. Først og fremst vil jeg takke alle som har støttet meg og vært lojale mot meg».

«Jeg har vært overveldet og rørt av alle deres meldinger med kjærlighet og bekymringer, spesielt over de siste dagene. For det andre vil jeg meddele at jeg har blitt bedt om å trekke meg fra Warner Bros. Fra min rolle som Grindelwald i «Fantastic Beasts», og jeg har respektert og gått med på det», fortsetter han.

SØKSMÅL: Johnny Depp har gått til sivilt søksmål mot den britiske avisa The Sun. Video / Foto: NTB SCANPIX. Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Videre skriver den 57 år gamle skuespilleren at domstolens surrealistiske dom i Storbritannia ikke vil endre hans kamp for å fortelle sin sannhet, og han bekrefter samtidig at han planlegger å anke.

«Min beslutning forblir sterk og jeg har som hensikt å bevise at anklagene mot meg er falske. Mitt liv og min karriere vil ikke bli definert av denne tiden», heter det videre i uttalelsen.

Depps uttalelse kommer som nevnt bare kort tid etter at han tapte i retten. Dommen ble kjent mandag formiddag, etter flere måneders ventetid.

Tapte

Den britiske dommeren i saken, Andrew Nicol, avsa sin kjennelse på nett mandag formiddag, 96 dager etter at rettssaken ble avsluttet.

- Klager har ikke fått medhold i sin begjæring om oppreisning, skrev dommeren, og la til at motparten hadde vist at det de publiserte var «vesentlig sant».

Ifølge The Guardian uttalte advokaten til ekskona Amber Heard, som var The Suns stjernevitne, at avgjørelsen og dommen ikke var overraskende.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 18.04.2016 BEKLAGER: Johnny Depp og kona Amber Heard tok med seg hundene sine på filminnspilling i Australia. I en video frigitt av australske myndigheter beklager paret. Video: Australian Government. Vis mer

- Veldig snart vil vi presentere enda mer omfangsrike beviser i USA. Vi er forpliktet til å oppnå rettferdighet for Amber Heard i USAs domstol og forsvare Heards rett til ytringsfrihet, fortsatte advokaten, og refererte til rettssaken mellom Heard og Depp som skal foregå neste år.

Depp gikk til sivilt søksmål mot The Sun for å ha omtalt ham som «konebanker» i en artikkel i 2018. Stjerna føler seg derfor ærekrenket, og har krevd oppreisning.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer