Marilyn Manson:

Sparket etter anklagene

Den kontroversielle artisten og skuespilleren er blitt sparket fra tv-serier. Nå slår han tilbake.

SVARER: Det siste døgnet har det kommet flere beskyldninger mot Marilyn Manson. Nå svarer han på anklagene. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
SVARER: Det siste døgnet har det kommet flere beskyldninger mot Marilyn Manson. Nå svarer han på anklagene. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres!

Rocker Marilyn Manson (52) og eksen Evan Rachel Wood (33) skapte overskrifter verden over mandag, etter at sistnevnte beskyldte sin tidligere forlovede for å ha misbrukt henne.

Tirsdag blir det kjent at Manson har fått sparken etter anklagene som er kommet mot ham. Allerede mandag fikk han sparken fra plateselskapet, og tirsdag skriver Deadline at musikeren også kuttes fra Starz-serien «American Gods».

«Basert på anklagene mot Marilyn Manson, har vi besluttet å kutte hans opptreden i den gjenstående episoden han skulle vært med i, og som skulle på lufta seinere i vår. Starz stiller seg bak alle ofre og overlevende etter mishandling», heter det i pressemeldingen fra tv-selskapet.

Manson droppes også fra «Creepshow» på AMCs Shudder. Stjernas planlagte rolle i sistnevnte serie vil bli erstattet.

Slår tilbake

Marilyn Manson, hvis egentlige navn er Brian Warner, var kjæreste med Wood i tre år. Duoen rakk også å forlove seg før de gikk hver til sitt i 2010.

Elleve år seinere står hun altså fram i et Instagram-innlegg og beskylder ham for å ha misbrukt henne. På Instagram har Manson nå slått tilbake mot anklagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer