Johnny Depp:

Spekulerer i comeback

Tror Johnny Depp kan vende tilbake til «Pirates of the Caribbean».

FILMSTJERNE: Johnny Depp står bak rollen Jack Sparrow i «Pirates of the Caribbean». Foto: Peter Mountain / Disney Enterprises / NTB
FILMSTJERNE: Johnny Depp står bak rollen Jack Sparrow i «Pirates of the Caribbean». Foto: Peter Mountain / Disney Enterprises / NTB Vis mer
Publisert

Etter seks uker i retten ble det onsdag denne uka klart at det var Johnny Depp (58) som gikk seirende ut av rettssaken mot ekskona Amber Heard (36). Han hadde saksøkt Heard for ærekrenkelse, og fikk medhold på samtlige punkter. Hun ble dermed dømt til å betale over ti millioner dollar i erstatning.

I ettertid har skuespilleren gått ut på Instagram og omtalt seieren.

- Juryen har gitt meg livet mitt tilbake. Jeg er virkelig takknemlig, var blant det han sa i uttalelsen.

Han sa også at livet hans endret seg for alltid for seks år siden, som var da Heard først anklagde ham for fysisk misbruk - men at han nå endelig er klar for et nytt kapittel.

HER VAR HAN: Johnny Depp befant seg i Newcastle da dommen kom i rettssaken mellom han og ekskona Amber Heard. Vis mer

Hva det nye kapittelet innebærer er ennå ikke kjent, men nordmenn får i alle fall sjansen til å få et glimt av stjerna da han seinere denne måneden kommer til Norge.

Mange fans har lenge hatt en drøm om å se Depp tilbake i Jack Sparrow-kostyme - som han hadde i «Pirates of the Caribbean»-filmene. Nå er det ting som tyder på at drømmen kan bli virkelighet.

I alle fall hvis vi skal tro en tidligere Walt Disney Studios-sjef, skriver People.

Den tidligere sjefen spekulerer nemlig i at 58-åringen en dag vil returnere til filmserien etter seieren i rettssalen, og legger til at han tror forespørselen vil komme ganske snart.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

- Jeg tror absolutt, etter dommen, at «Pirates» er klar for å starte på nytt med Johnny som kaptein Jack tilbake om bord. Det er rett og slett for mye potensiell verdi i en elsket karakter dypt innebygd i Disney-kulturen, forteller han og legger til:

- Med Jerry Bruckheimer (produsent journ.anm.) som svever høyt på den massive suksessen med Tom Cruise i «Top Gun: Maverick», er det nå en enorm appetitt på å bringe tilbake store Hollywood-stjerner i de populære filmseriene.

Depp selv fikk også spørsmål om et potensielt comeback til Disney-universet under rettssaken. Der kom han med nedslående nyheter.

AVGJORT: Johnny Depp vant en knusende seier i søksmålet mot ekskona. Amber Heard må betale 15 millioner dollar til eksmannen. Video: Reuters Vis mer

- Faktum er at hvis Disney kom til deg med 300 millioner dollar og en million alpakkaer, ville ingenting på denne jorda få deg til å gå tilbake og jobbe med Disney på en «Pirates of the Caribbean-film»? Korrekt, spurte Heards advokat, Ben Rottenborn, i retten.

- Det stemmer, svarte Depp.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer