LURT AV NETTFLØRT: 36 år gamle Spencer Morrill var sikker på at han hadde funnet kjærligheten med selveste Katy Perry. Først seks år etterpå kom sannheten fram. Foto: Saul Loeb / AFP / NTB Scanpix
LURT AV NETTFLØRT: 36 år gamle Spencer Morrill var sikker på at han hadde funnet kjærligheten med selveste Katy Perry. Først seks år etterpå kom sannheten fram. Foto: Saul Loeb / AFP / NTB ScanpixVis mer

Spencer (36) trodde han hadde datet Katy Perry i seks år. Så kom et kamerateam på døra

- Jeg får vondt av ham, sier sangeren.

(Dagbladet): I MTV-programmet «Catfish», som er en forlengelse av dokumentarfilmen med samme navn, hjelper dokumentaristen Nev Schulman (31) vanlige amerikanerne med å oppsøke mennesker de har truffet på nettet.

Som regel er helt andre mennesker, enn de de opprinnelig utga seg for å være, som møter dem.

Det var også tilfellet da 36 år gamle Spencer Morrill trodde han hadde funnet kjærligheten via sosiale medier.

LURT: Spencer Morrill (36) trodde han hadde datet Katy Perry i seks år via sosiale medier. Så kom MTV-programmet «Catfish» på døra. Se traileren her. Vis mer

- Folk har drømmer

Ifølge nettstedet Contact Music var Morrill av den oppfatning at han var i et hemmelig forhold med verdensberømte sangeren Katy Perry, og først etter seks år, da Nev Schulman banket på døra hans, kom den vonde sannheten fram.

Katy var egentlig Harriet - en ukjent, britisk kvinne.

Perry har selv registrert den snodige historien, og forteller til radiokanalen SiriusXM, gjengitt av Contact Music, at hun «får vondt i sjela».

- Det er uheldig og veldig trist. Alle som har blitt lurt på denne måten ... Folk har drømmer, sier «Roar»-sangeren, og legger til:

- Jeg får vondt av ham, og synes det er kjipt at jeg ble en del av det.

Gikk fem på

Spencer Morrill forteller i MTV-programmet, som ble sendt tidligere i måneden, at han stolte oppriktig på at Harriet, eller «Katy Perry» da, snakket sant.

Han forsikrer samtidig Nev Schulman om at han aldri kommer til å lete etter kjærligheten på nettet igjen. Morrill har per i dag ingen kontakt med Harriet.

I løpet av de seks siste åra, mens Spencer Morrill trodde han chattet med Katy Perry, har sangeren vært gift med Russell Brand, datet John Mayer, og blitt koblet til en rekke andre menn.

I dag har hun visstnok funnet tonen med skuespiller Orlando Bloom.