Hanne Sørvaag:

- Spennende med en ordentlig forandring

Artist Hanne Sørvaag røper boligkjøp.

BOLIGKJØP: Hanne Sørvaag røper at hun har kjøpt seg ny bolig. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
BOLIGKJØP: Hanne Sørvaag røper at hun har kjøpt seg ny bolig. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På slutten av 2020 kunne artist Hanne Sørvaag (42) avsløre den hyggelige nyheten om at hun hadde fått seg kjæreste. Den gang var hun ordknapp om sin utkårede, men kunne fortelle at han heter Thomas.

Livet ser ut til å smile om dagen for den folkekjære artisten, og nå kan hun røpe enda en gladnyhet. Sørvaag har nemlig akkurat flyttet fra Oslo til fordel for Sørlandet.

- Alt vi har ønsket oss

Det var på Instagram-story at Sørvaag først delte et glimt av den nye boligen. Nå kan hun bekrefte overfor Dagbladet at hun har gått til innkjøp av hus sammen med kjæresten på Fevik.

- Hvordan føles det?

- Det føles helt fantastisk, det er et helt nydelig hus. Jeg har tidligere bodd i leilighet, så den jeg har i Oslo nå skal jeg selge, forteller Sørvaag.

42-åringen legger ikke skjul på at hun er fornøyd med boligkjøpet og at det er alt hun og kjæresten Thomas har ønsket seg.

- Det er et kjempefint hus med sjøutsikt og alt vi har ønsket oss. Kjæresten min har barn så vi ville gjerne ha litt plass til alle. Og jeg trives veldig godt på Fevik og synes det er spennende med en ordentlig forandring i livet, forteller hun til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer