Prinsesse Ingrid Alexandra:

Spesiell detalj: - Like gammel som prinsessa

I anledning prinsessas 18-årsdag ble det publisert nye bilder. Der dukket hun opp iført en velkjent kjole.

MYNDIG: Prinsesse Ingrid Alexandra i Bernadottesalongen på Det kongelige slott i anledning 18-årsdagen. Foto: Ida Bjørvik / Det kongelige hoff
MYNDIG: Prinsesse Ingrid Alexandra i Bernadottesalongen på Det kongelige slott i anledning 18-årsdagen. Foto: Ida Bjørvik / Det kongelige hoff Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag var den store dagen hvor Norges tronarving, prinsesse Ingrid Alexandra, fylte 18 år. Nå er hun blitt myndig og vil regnes som et voksent medlem av den norske kongefamilien.

Tirsdag publiserte kongehuset de første offisielle bildene av prinsessa i anledning hennes 18-årsdag som var rett rundt hjørnet. Natt til fredag ble det lagt ut tre nye bilder av henne.

Samme kjole som mora

På bildene var Ingrid Alexandra iført en lang, sort kjole med korte ermer og glitrende, lange øredobber.

Men for anledningen falt ikke valget på hvilken som helst kjole. Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle kan nemlig opplyse om at det er kronprinsesse Mette-Marits kjole, som hun hadde på seg på Nobelkonserten i 2004 - samme året som prinsessa ble født.

- Kjolen er fra Lanvin, og kronprinsessa brukte den samme året som prinsessa ble født. Hvor kult er ikke det? Kjolen er faktisk like gammel som prinsessa, men ser likevel fresh og tidsriktig ut, forteller Vagle.

- Prinsessa har så vidt jeg kan se konsekvent brukt morens klær i offisielle sammenhenger den siste tiden, og det kan jeg ikke annet enn å hylle! Jeg synes det er så kult, og hun står virkelig fram som et godt forbilde. Klok, reflektert og flott!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer