Kim Kardashian West:

- Spesiell overraskelse fra himmelen

Kanye West overrasket kona Kim Kardashian West med en svært spesiell gave.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden fylte realitydronninga Kim Kardashian West 40 år. I kjent stil ble dagen feiret med brask og bram, og familien sparte tilsynelatende ikke på en krone da Kim skulle feires.

Bursdagen har naturligvis blitt dokumentert over alle evner i sosiale medier, og stjerna har blitt både latterliggjort og kritisert for å framstå som ufølsom som velger å samle mange mennesker for å feire seg selv midt under en global pandemi.

Ifølge Huffington Post ble gjestene testet for covid-19. En representant for Kardashian ville ikke kommentere saken overfor NBC News.

- Etter to uker med flere helsesjekker og å be alle om å være i karantene, overrasket jeg min innerste sirkel med en tur til en privat øy hvor vi kan late som at ting er normale, bare for et øyeblikk, skrev bursdagsbarnet selv på Twitter.

Spesiell gave

Og nå får den ferske 40-åringen nok en gang mye oppmerksomhet for fødselsdagen sin.

FØLELSESLADD: I en ny trailer for Netflix-serien «My Next Guest with David Letterman», tar Kim Kardashian til tårene da hun snakker om et sårt tema. Video: Netflix Vis mer

Det er imidlertid ikke kritikk denne gangen, men heller gaven hun fikk av ektemannen, Kanye West (43), som vekker oppsikt. På Instagram skriver nemlig Kim følgende:

«Et hologram fra himmelen. Til bursdagen min ga Kanye meg den mest gjennomtenkte gaven i livet. En spesiell overraskelse fra himmelen. Et hologram av faren min».

Kim Kardashian West og søsknene Kourtney, Khloé og Rob mistet faren sin i ung alder, da Robert Kardashian gikk bort i 2003. I seinere tid har det kommet fram at savnet etter faren, som blant annet er kjent for å ha vært forsvarer til OJ Simpson, er stort.

«Det er så naturtro, og vi så på det igjen og igjen fylt med så mange tårer og følelser. Jeg kan ikke engang beskrive hva dette betyr for meg og søstrene mine, for broren min, mora mi og mine nærmeste venner å få oppleve dette sammen», skriver realitystjerna videre om gaven.

«Tusen takk Kanye for dette minnet som varer livet ut».

DØD: Robert Kardashian døde i 2003. Her i 1996 i forbindelse med rettssaken mot O.J. Simpson. Foto: Nick Ut / AP / NTB
DØD: Robert Kardashian døde i 2003. Her i 1996 i forbindelse med rettssaken mot O.J. Simpson. Foto: Nick Ut / AP / NTB Vis mer
MISTET PAPPA: Khloé, Kourtney, Kim og Rob mistet faren sin for 17 år siden. Foto: Picture Perfect / REX / Shutterstock / NTB
MISTET PAPPA: Khloé, Kourtney, Kim og Rob mistet faren sin for 17 år siden. Foto: Picture Perfect / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

- Rørende og emosjonelt

I hologram-videoen av den avdøde juristen forteller han hvor stolt han er av dattera.

- Du er så vakker, akkurat som da du var ei lita jente. Jeg våker over deg, søstrene dine og broren din - og barna - hver dag, sies det i videoen.

- Jeg er så stolt over den kvinnen du er blitt, Kimberly, og alt du har fått til. Men mest imponerende er din forpliktelse til å bli advokat og videreføre arven min. Det er en lang og hard vei, men det er verdt det, og jeg er med deg på hvert steg, sies det videre.

Det blir også dratt opp en rekke minner fra stjernas barndom. Og at den varme gaven betyr mye for mange, kommer tydelig fram i 40-åringens kommentarfelt på Instagram.

«Den mest spesielle gaven NOENSINNE! Vi ALLE satte så stor pris på dette. Et rørende og emosjonelt øyeblikk», skriver Khloé Kardashian under hologram-videoen av faren.

Rob Kardashian, som er den yngste av den avdøde juristens barn, har lagt igjen to blå hjerter og en emoji som gråter.

Innlegget har i skrivende stund høstet over 6,1 millioner likerklikk og skriver seg trolig inn på lista over de drøyeste gavene Kardashian-klanen har gitt hverandre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer