Gine Cornelia Pedersen og Mikkel Bratt Silset:

Spiller kommende foreldre i «Valkyrien». Ventet barn i virkeligheten

Innspillingen av «Valkyrien» ble en emosjonell affære å være med på som gravid. 

FORLOVET: Gina og Mikkel har vært forlovet i noen år, men er usikre på når de ønsker å gifte seg. Når den dag kommer vil de gjøre det på Rådhuset. Foto: Malini Gaare Bjørnstad
FORLOVET: Gina og Mikkel har vært forlovet i noen år, men er usikre på når de ønsker å gifte seg. Når den dag kommer vil de gjøre det på Rådhuset. Foto: Malini Gaare Bjørnstad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er utrolig kult at så mange har sett starten av «Valkyrien». At folk legger merke til serien og synes det er spennende å følge med er kjempegøy, sier skuespiller Mikkel Bratt Silset til Dagbladet.

Søndag hadde NRK premiere på sin aller nyeste dramathriller-serie «Valkyrien». På rollelisten finner man blant andre Sven Nordin (59), Pål Sverre Valheim Hagen (36), Pia Halvorsen (51), Laila Goody (45), Mikkel Bratt Silset (25) og Gine Cornelia Pedersen (30).

De to sistnevnte innehar rollen som kjæresteparet Marit og Teo. Når sistnevnte havner i en heller uheldig knipe, byr dette på utfordringer for karakteren Marit - som er gravid i serien.

- Skjellsettende opplevelse

Det få gjerne er klar over er at Pedersen også ventet barn i virkeligheten under innspilling.

- Det var ganske emosjonelt å skulle oppleve det største i livet mitt, sammen med en TV-produksjon. Det er virkelig en styrkeprøve som skuespiller, når man samtidig opplever noe så privat. En skjellsettende opplevelse på mange måter, forklarer Pedersen, og roser samtidig medskuespillere og regissør Erik Richter Strand.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer