Dronning Elizabeth:

Spist samme måltid i 70 år

Den britiske monarken og Victoria Beckham har én ting til felles.

70 ÅR: Dronning Elizabeth har rundet 70 år på tronen. Det er like lenge som hun har spist samme måltid til frokost. Foto: Joe Giddens/ Pool via Reuters / NTB
70 ÅR: Dronning Elizabeth har rundet 70 år på tronen. Det er like lenge som hun har spist samme måltid til frokost. Foto: Joe Giddens/ Pool via Reuters / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kunne den tidligere fotballproffen David Beckham (46) lette på sløret om kona Victoria Beckhams (47) matvaner. Det gjorde han da han gjestet podkasten «River Café’s Table 4».

Der kunne 46-åringen røpe at kona har spist det samme måltidet hver dag i 25 år - like lenge som paret har holdt sammen.

- Helt siden jeg først møtte henne, har hun bare spist grillet fisk med dampede grønnsaker. Hun går svært sjelden vekk fra det, uttalte han.

Det betyr også at fotballfrua har én helt spesiell ting til felles med dronning Elizabeth (95). Monarken har nemlig heller ikke gjort store forandringer hva gjelder matvanene sine opp gjennom åra.

- En fantastisk anbefaling

Det er ingen hemmelighet at verdens kongelige sjelden setter fot på kjøkkenet. De får heller servert mat laget av kokker i verdensklasse. Dronning Elizabeth skal imidlertid ikke være av den krevende typen.

Nå kan nemlig frokostblandingmerket Kellogg's avsløre at de har levert mat til dronningen i flere tiår.

- Å ha Hennes Majestets godkjenningsstempel er en fantastisk anbefaling, og vi er beæret over at dronningen fortsetter å starte dagen med en bolle Kellogg's frokostblanding, sier Dan Bitti i Kellogg's i en uttalelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer