John Arne Riise:

Spiste på restaurant 360 ganger på ett år

Fotballstjerna røper stort pengeforbruk i «I lomma på Silje».

BIG SPENDER: John Arne Riise får kjørt seg i denne ukens episode av «I lomma på Slije». Video: TV3/Viafree Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

John Arne Riise (39) er den første kjendisen som får hjelp av forbrukerøkonom Silje Sandmæl (41) i den nye sesongen av «I lomma på Silje», der hun får innsyn i øknomien.

Riise har en solid inntekt, men også forbruket hans er høyt. På ett år har han spist på restaurant hele 360 ganger, og brukte 160 000 kroner.

Det skriver VG.

Høyt pengeforbruk

I programmet kommer det også fram at fotballstjerna i snitt brukte 25 000 kroner i måneden på gaver til kona, Louise Angelica Riise (30).

MYE PENGER: Silje Sandmæl får denne uka et innblikk i økonomien til Riise-paret. Foto: Andreas Fadum
MYE PENGER: Silje Sandmæl får denne uka et innblikk i økonomien til Riise-paret. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Paret har ifølge VG også brukt en halv million kroner på klær og sko i løpet av det siste året, i gjennomsnitt 40 000 kroner hver måned.

39-åringen sier til avisa at han ikke har full kontroll på småbeløp som går ut av kontoen her og der, og erkjenner at all pengebruken kanskje ikke har vært nødvendig.

- Jeg er klar over hva jeg bruker. Problemet er småbeløpene, som lett blir store. Det har jeg ikke full kontroll på. Jeg burde heller latt være å kjøpe, og heller spare, forteller han.

BEKYMRET: Louise Angelica Riise blir bekymret i «Kjendismødre» når hun får blødninger flere uker etter fødselen. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Dyre luksusgaver

Sandmæl understreker imidlertid at fotballstjernas situasjon ikke er så ille som det kan høres ut, med tanke på inntekten hans.

Likevel ønsket hun å lære Riise at han ikke nødvendigvis trenger å bruke såpass mye penger på gaver til andre - da folk ikke forventer det.

Det er Riise selv helt enig i, men sier at han synes det er hyggelig å kjøpe gaver for å gjøre opp for at han er såpass mye ute og reiser hele året.

I tida framover vil derimot pengene gå til andre ting.

- Vi skal investere i framtida vår. Det er en del ting vi har lyst til å gjøre. Hus, hytte, leilighet og alt det der, forteller Riise til VG.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer