Britney Spears:

Splitter fansen med nye bilder

«Er jeg den eneste som IKKE tror dette er Britney!?!?»

NYE BILDER: Britney Spears får nettet til å koke med nye bilder på Instagram. Foto: Erik Pendzich/REX/NTB
NYE BILDER: Britney Spears får nettet til å koke med nye bilder på Instagram. Foto: Erik Pendzich/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Man kan trygt si at Britney Spears (38) blir fulgt med argusøyne av fansen. Hvert dansesteg hun tar, hvert blikk og alle ord som blir skrevet på sosiale medier, har de siste åra som regel blitt blåst ut av proporsjoner - spesielt hvis det skiller seg fra det fansen normalt er vant til å se.

Det er imidlertid ikke alltid tilfellet, for de ivrigste følgerne spekulerer ofte like mye hvis noe ikke skiller seg ut - og ser mer vanlig ut.

På Instagram er sangerens kommentarfelt til stadighet fylt til randen med kommentarer fra bekymrede følgere, og popprinsessas nye bildestunt er intet unntak.

Overrasker

På starten av denne uka delte hun nemlig et bilde av seg selv på Instagram, med det som kan beskrives som et svært hverdagslig og «vanlig» antrekk.

Det kom noe overraskende på følgerne, som stort sett er vant til å se sangeren med fargerike magetopper og lårkorte shorts. Nå poserer hun heller i rutete skjorte, jeans, Birkenstock-sandaler og et par briller.

«Instagram versus virkelighet! Jeg ønsker å vise hvordan jeg virkelig ser ut på en daglig basis. Jeg blir usikker når det blir tatt bilder av meg som jeg ikke er forberedt på, så jeg har alltid lagt inn mye krefter på utseendet», skriver hun til bildene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer