«Torpet kjendis»:

Spoileralarm: Gjør «Farmen»-comeback

- Jeg bar ikke nag til noen, sier Espen Thoresen om sin retur til «Farmen kjendis», som i utgangspunktet endte i to høylytte krangler.

FINALISTER: Signy Fardal og Espen Thoresen var de siste deltakerne i «Torpet kjendis». Thoresen stakk mandag av med seieren. Foto: Alex Iversen / TV 2
FINALISTER: Signy Fardal og Espen Thoresen var de siste deltakerne i «Torpet kjendis». Thoresen stakk mandag av med seieren. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Sidekonkurransen til «Farmen kjendis», «Torpet kjendis», har ikke akkurat gått stille for seg i år. Høylytte diskusjoner, krangler og Mira Craig som måtte forlate konkurransen, har naturligvis skapt overskrifter i den kulørte delen av pressen.

Som deltaker på «Torpet» har man som kjent mulighet til å kjempe seg inn på «Farmen», og blir med det en fullverdig deltaker av konkurransen.

Mandag møttes Signy Fardal og Espen Thoresen, som begge var blant de opprinnelige deltakerne i årets sesong av TV 2-suksessen, til finale. Etter en intens kunnskapskonkurranse, kunne Thoresen slippe jubelen løs og reise tilbake til gården.

Det kommer fram i en allerede publisert episode på TV 2 Sumo.

Til Dagbladet kan han etter seieren fortelle at utfallet var forventet og at det ikke kom som noen overraskelse - siden konkurrentene hans inne på «Torpet kjendis» var rimelig slitne allerede da han ankom.

- Hvordan så du for deg å møte de andre deltakerne igjen?

- Jeg husker jeg var spent på det psykologiske spillet, for det var jo stort sett den samme gjengen på gården som da jeg forsvant. Mange drar jo fram denne konflikten mellom meg og John Arne Riise, men det var en enveiskonflikt, siden jeg bare ignorerte ham. Det var han som var i konflikt med meg, sier Thoresen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer