Prins William:

Spøkte med dronningen

Prins William talte fra scenen under dronningens platinajubileum.

SPØKER: Prins WIlliam holdt tale i forbindelse med dronning Elizabeths platinajubileum, og spøkte litt med alderen til bestemora. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag er siste dag av den fire dagers lange jubileumsfeiringen i Storbritannia. Dronning Elizabeth har sittet 70 år på tronen, og det har ikke gått ubemerket hen.

Lørdag inntok både barn og barnebarn scenen for å hylle dronningen, og prins William benyttet muligheten til å spøke med bestemor. Det melder People.

- Nesten et århundre

Prins William (39) og prins Charles inntok hver for seg scenen under lørdagens platinafest på Buckingham Palace, og takket blant annet monarken for arbeidet hun har gjort for å redde naturen.

Mens det rullet bilder av planeten over en skjerm, åpnet prinsen med å hylle både faren og og avdøde prins Philip for deres arbeid, før han vendte oppmerksomheten til jubilanten.

- Selv om ingens bestemor takker sine barnebarn for å snakke om alderen deres, har min egen bestemor vært i live i nesten et århundre, sa han om 96-åringen.

- På den tida har menneskeheten dratt nytte av ufattelige teknologiske utviklinger og vitenskapelige gjennombrudd. Og selv om disse gjennombruddene har økt vår bevissthet om innvirkningen mennesker har på vår verden, har planeten vår blitt mer skjør. I dag, i 2022, når dronningen feirer platinumjubileum, har behovet for å beskytte og gjenopprette planeten aldri vært viktigere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer