Jennifer Aniston:

Spøkte med Pitt-skilsmissen

Jennifer Aniston og Brad Pitts skilsmisse har vært et tema de siste 17 åra. Nå spøker førstnevnte om bruddet.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer
Publisert

For 17 år siden kom nyheten de færreste trolig hadde sett for seg - stjerneparet Jennifer Aniston (53) og Brad Pitt (58) hadde gått hver til sitt.

Duoen, som var gift fra 2000 til 2005, var å regne som et av Hollywoods hotteste og mest profilerte par, og bruddet mellom dem skapte oppstandelse hos fansen.

Mens nyheten om skilsmissen fremdeles var toppstoff i amerikanske medier, møtte Pitt pressen for å promotere sin nyeste film, actionkomedien «Mr. & Mrs. Smith». Ved hans side sto medspiller Angelina Jolie.

Det viste seg etter hvert at forholdet mellom de to skuespillerne ikke bare var profesjonelt. I 2008 erkjente Pitt overfor Rolling Stone at han hadde fått følelser for Angelina Jolie (46) mens han fremdeles var gift med Aniston.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

Aniston klarte ikke å skjule sin reaksjon på ektemannens «overlapping». Ifølge Daily Mail skal hun ha sagt følgende da Pitt og Jolie stilte opp i et magasin sammen, sommeren 2005:

- Han mangler et følelsesgen.

Spøkte om skilsmissen

I etterkant av skilsmissen har imidlertid «Friends»-stjerna og eksmannen tilsynelatende begravd stridsøksa. De har blant annet blitt fotografert sammen under SAG Awards, og spøkt med hverandre under en gjennomlesing av «Fast Times at Ridgemont High» i 2020.

Og nå viser Aniston nok en gang at det ikke er noe vondt blod mellom de to eksene, 17 år etter at de gjorde det slutt.

AVSLØRER: David Schwimmer og Jennifer Aniston kommer med denne heftige avsløringen under «Friends: The Reunion». Video: HBO Nordic Vis mer

Denne uka gjestet hun nemlig talkshowet til Ellen DeGeneres (64), som etter 19 år er ved veis ende. Det skal også nevnes at Aniston var DeGeneres' første gjest i 2003.

- Hvor har det blitt av de 19 åra? Jeg skjønner det ikke, sa Aniston i den siste episoden ifølge blant andre E! News.

Det var også i samme situasjon hun spøkte om skilsmissen med Pitt.

Mens programlederen spurte 53-åringen hvordan det var å takle slutten på «Friends» etter ti år i 2004, svarte nemlig Aniston lattermildt følgende:

FØRST OG SIST: Aniston fikk gleden av å være DeGeneres' første og siste gjest på talkshowet. Foto: Michael Rozman/Warner Bros./NTB
FØRST OG SIST: Aniston fikk gleden av å være DeGeneres' første og siste gjest på talkshowet. Foto: Michael Rozman/Warner Bros./NTB Vis mer

- Vel, jeg skilte meg og begynte i terapi. Og så spilte jeg i en film som het «The Break-Up». Jeg bare omfavnet slutten. Jeg tenkte bare at: «Vet dere hva folkens, la oss bare gjøre dette til et helt nytt kapittel. La oss bare avslutte alt og begynne på nytt». Det fungerte kjempebra.

Skuespilleren påpekte imidlertid at DeGeneres, som er gift med Portia de Rossi, ikke skulle følge hennes råd og skille seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer