Ørjan Burøe:

Spøkte om bruddet på scenen

Komiker Ørjan Burøe benyttet muligheten under standupshowet sitt.

SLUTT: Etter 18 år er det slutt mellom Ørjan Burøe og Marna Haugen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SLUTT: Etter 18 år er det slutt mellom Ørjan Burøe og Marna Haugen. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Forrige uke kom nyheten om at komiker Ørjan Burøe (47) og influenser Marna Haugen (40) går hver til sitt etter 18 år.

Det bekreftet Burøe og Haugen overfor Dagbladet.

- Det har vært en lang prosess, selvfølgelig. Men så kom vi bare til et punkt der vi ble enige. Begge tenkte nok innerst inne at den andre ikke ville være helt enig i at brudd var løsningen, men så var vi faktisk det. Det var en enorm lettelse å oppleve, fortalte Haugen.

Fredag framførte Ørjan Burøe standupshowet sitt «Store gutter gråter ikke» foran et spent publikum i Grimstad. Fra scenen valgte han også å snakke litt om bruddet.

VIRALHIT: «Komikerfrue» Marna Haugen vekket oppsikt, også i utlandet. Video: Instagram / @komikerfrue Vis mer

- Min beste venn

- Min uke har vært litt annerledes. Jeg gikk fra godt gift til singel - i mediene i alle fall. Vi er ganske stolte over at vi klarte å holde dette for oss selv så lenge at vi var trygg på avgjørelsen, fortalte han.

Videre forklarte 47-åringen at han har mottatt meldinger fra folk som spør om han og Haugen har prøvd alt, og som lurer på hva de krangler om.

Til det hadde han imidlertid bare én ting å si:

- Vi krangler ikke mer. For gode venner krangler ikke - de respekterer hverandre.

BRUDD:TV-profil Mario Riera bekrefter brudd med kjæresten. Reporter: Kine Falch Foto/redigering: Steffen Pettersen Vis mer

- Og nå skal vi ta vare på vennskapet og barna våre. Jeg er stolt over de 18 åra vi fikk sammen, og er så glad for at min eks også er min beste venn, la han til.

Men i kjent komikerstil benyttet Burøe også anledningen til å spøke litt, da han først hadde sjansen:

- Noen fordeler har jo et brudd. man mister jo fort mange kilo, fleipet han.

I og med at Burøe og Haugen var gift har de også et skilsmisseoppgjør foran seg. Såframt at de ikke har avtalt særeie, kan sistnevnte nyte godt av komikerens standupshow - og dét virker ikke å ha gått henne hus forbi, ifølge Burøe:

SKILLES: Det er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der fortalte Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

- Marna sa før show: «Bare kjør på som vanlig, Ørjan. Bare husk at 50 prosent av inntektene skal til meg», spøkte han fra scenen, til stor glede fra publikum.

Dagbladet har fått godkjennelse fra Ørjan Burøe til å referere innholdet fra forestillingen, men han ønsker ikke å kommentere noe utover det.

Takket for støtten

Dagen etter bruddet ble kjent tok komikeren til Instagram for å takke for støtten han hadde fått.

«Tusen takk for mange hyggelige meldinger det siste døgnet. Selv om vi ikke er mann og kone, vil vi alltid være mamma og pappa og familie for guttene våre», skrev han innledningsvis til et bilde av seg selv og Haugen.

«Marna, du har vært en klippe i livet mitt og jeg er så stolt over alt du har fått til! Jeg heier på deg fra sidelinja og ønsker deg det beste i livet», fortsatte han.

Kort tid seinere delte også Haugen et innlegg på Instagram.

«Tusen takk for så mange fine meldinger. Ørjan og jeg har det bra begge to, selv om det føles som å miste en kroppsdel så vil vi alltid være familie og i livene til hverandre», skrev hun, og la til:

«Nå ser vi framover mot et nytt kapittel i livet, som foreldre og veldig gode venner. Jeg er glad i deg, Ørjan».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer