Kim Kardashian:

Spøkte om egen sexvideo

Det var lite Kim Kardashian lot forbigå i stillhet.

SPØKEFUGL: Kim Kardashian var i fyr og flamme da hun nylig var gjesteprogramleder på humorprogrammet «Saturday Night Live». Foto: Dimitrios Kambouris/ Getty Images/ AFP/ NTB
SPØKEFUGL: Kim Kardashian var i fyr og flamme da hun nylig var gjesteprogramleder på humorprogrammet «Saturday Night Live». Foto: Dimitrios Kambouris/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er få ekteskap, eller skilsmisser, som det har blitt skrevet så mye om som den mellom Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) den siste tida. Paret slapp bomba om at de skulle skilles i februar, og siden har de altså stått for en rekke overskrifter.

Sist ut er Kardashian, som i helga ledet «Saturday Night Live». Under showet delte hun en solid dose selvironi med fansen, men hun spøkte naturligvis også om eksmannen.

Vi skal imidlertid helt tilbake til start, nemlig 2007. En tre år gammel hjemmesnekret sexvideo av Kim Kardashian og hennes daværende kjæreste, Ray J, traff Internett med full styrke.

Nærmest over natta gikk Kardashian fra å «bare» være assistenten til Paris Hilton (40), til å selv bli superstjerne. I ettertid har hun som kjent tjent seg søkkrik både på familiens realityserie, men også som gründer for diverse egne merker.

Sexvideo

Før henne har flere av verdens største stjerner ledet «SNL», og i helga la ikke 40-åringen skjul på at hun ble overrasket over å bli spurt om å lede showet.

- Jeg vet det. Jeg er også overrasket over å se meg her. Da de spurte meg så var jeg sånn «men hvorfor?» Jeg har ikke hatt en filmpremiere på lang tid. Jeg mener, jeg har bare spilt i én film som har kommet ut, og da var det ikke engang noen som fortalte meg at den hadde premiere, spøkte hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer